Au-pair vagyok és 5 hónap után elhagyom a családot. Nagyon kivetkőztek önmagukból. Mit tegyek?
Az helyzet úgy néz ki, hogy 3 gyerekes családnál voltam au-pair. Nem bírtam a gyerekekkel, annyira rosszak voltak. Az előző lány 7 hónap után szinte szó szerint elmenekült, az azelőtti 3 nap után lelépett. Pár napja bejelentettem, hogy én is szeretnék elmenni. Az anyuka elküldött jó messzire, mielőtt megkérdezte volna, mikor akarok elmenni. Annyira durván beszélt velem, hogy azonnal eldöntöttem, egy hétnél nem maradok tovább. Azóta minden alkalommal belémdöf egyet. Nagyon gazdagok, nem nélkülöznek semmiben és tudják, mennyire fontos nekem az a kevés pénz,amit sikerül megspórolnom. Minden az egyetemre kell. És közlik, hogy akkor a repjegy, nyelvsuli, kulcs, meg ez az árát fizessem meg nekik. Folyamatosan piszkál a nő, amikor méltóztatik hozzám szólni, hogy ezt csináld, azt csináld és Te ... Szombat este azért vigyázz a gyerekekre, vasárnap reggel, meg menj, amerre látsz. Nem akarok nekik fizetni. És nem tudom, kibírom-e vasárnap reggelig. Mondták, hogy Szombaton azért még lesz egy beszélgetésünk... De miről.. Minek...Alig bírom. Legszivesebben lelépnék szó nélkül. Csak tudják a címem, a telefonszámom. Összepakoltam mindenem. Bármikor útra kész vagyok. És ez az egy hét maga a pokol. Sírtam titokban, de ezt ők nem látták. Azt látják, hogy nagyon kemény erős vagyok. Mindig udvariasan beszélek velük.
Visszaszólnék nekik rendesen, de valahogy úgy érzem, az nem segítene semmit a helyzeten...
Még az is eszembe jutott, hogy mosolyogva meghívom őket Magyarországra.
Ismerőseim meg vannak a városban, nem is lenne gáz, ha átmennék hozzájuk. De nem tudom, mit kéne tenni. Tudok maradni, de annyira rossz. Este bemennék a városba és hajnalig ott lennék, utána hazajönnék a reggeli metroval. De akkor tuti nagyon szarul néznék ki és a fáradtság miatt könnyebben ingerelhető. Nem akarom elküldeni őket a francba.
Olyan megállapodás volt, hogy kb májusig maradok, utána megyek el, és ők fizetnek nekem egy oda-vissza repjegyet. Így is lett. De most vissza akarják kérni az árát, mert hamarabb elmegyek. Régen elvesztettem egy kulcsot és most hirtelen fontos lett, hogy nincs meg. És a kb 60 000 Ft-os mágneses kulcsról van szó. Van nekik elég sok belőle, mégis el akarják kérni az árát. Jogos, de akkor is rossz, hogy most milyen anyagiasak lettek.
Szia!
En is voltam aupair Angliaban csak azon szerencsesek koze tartozom aki a mai napig nagyon jo viszonyt apol a csaladdal. Hol vagy helyileg? Mert en meg mindig itt elek, igaz mar nem ezt csinalom, de tobb eves tapasztalat van a hatam mogott (nagyon gazdag korokben forogtam), hatha tudok segiteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!