Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » Mit vizsgálnăk és hogyan a...

Mit vizsgálnăk és hogyan a Delej utcai autizmus alapítványnăl? Hova fordulnak?

Figyelt kérdés
15 éves autista értelmi sérült, nem beszélő, nem kommunikál, fiamat vinněm düh roham miatt. Ripedont szed egy hete lett emelve az esti adagja, pszichiáter annyit mondott így adjam tovább neki meg se hallgat el se mondja hova vigyem mit csináljak. Heti két heti rendszereseggel volt eddig rohama, de szerintem veszélyes én félek tőle. Tör zuz verekszik magát bántja ha engem nem ér szét veri a berendezést, fél egy óra mire le nyugszik.

#autizmus #Agresszív tini
2024. júl. 30. 09:30
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Válts pszichiátert!

A delej utcában leginkább diagnosztizálnak. A gyereknek nem több ripedon kell, hanem haloperidol csepp(nyugtató). Ilyet kérjél és ne add azt az emelt adag ripedont! Válts orvost, nem mindegyik egyforma, ahogy kőművesnél sem!

2024. júl. 30. 10:45
 2/6 A kérdező kommentje:
Váltanék ha lenne itt vas megyében. Teganp beszéltem vele adjam így a gyógyszert ennyit mondott. Úgy érzem nem segít ez a doktornő semmit.
2024. júl. 30. 11:35
 3/6 anonim ***** válasza:
Nincs másik gyermekpszichiáter az egész megyében? Viheted magánba is!
2024. júl. 30. 17:19
 4/6 A kérdező kommentje:
Nem találok csak messzebb
2024. júl. 30. 19:01
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Menjetek akkor vonattal, ingyen vonatozik és te is vele, de kérheted talán helyi családsegítő szolgálatot is.. a vonat irtó gyors, még felétek is.
2024. aug. 1. 13:12
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszi
2024. aug. 1. 18:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!