Mit foglal magába az hogy vannak problémás gyerekek?!
Én nem szeretnék privátban beszélgetni, de tudom, hogy hol lennél jó helyen. Van az Autizmus A-Zig csoport, ott sok hozzád hasonló kicsit furcsa "problémás" gyerek van, aki közben felnőtt, de a problémája megmaradt. Régebben egy nő is írt ki ilyen furcsa dolgokat, ő sem érezte, hogy hol a határ, talán kijönnétek. Ha kiírsz ilyesmit, azokat felnőtt "problémások" is olvassák, társra lelhetsz, de legalábbis olyanban biztos, hogy meghallgatnak. Én nem vagyok ilyen telefonsegélyes, szeretetszolgálatos emberke, jófejségból irányítalak a megfelelő helyre, de ennél közelebbi kapcsolatot nem szeretnék.
Regisztrálj a facebookra és lépj be a csoportba, hasonló embereket fogsz találni, akikkel baráti és más jellegű kapcsolatot építhetsz ki. Értem, hogy nehéz, hogy nem megy az alkalmazkodás és az élet nem fair, nem tudod hogy építs barátságokat, de ott sikerülni fog.
De mivan ha más s bajom?
Kisem vizsgálták sehogyan sem életemben
SENKINEK sem vizsgálják meg!
Viselkedés alapján mondják meg, mi bajod lehet, és mivel nem tudod tartani a szociális határokat, nehezen érted meg kivel milyen viszonyban vagy, de egészen választékos szavakat használsz, én autizmus irányba indulnék el. Ők hasonlóan írnak, mint te. Egyébként sokféle nem lehet, viselkedésre a gyerekeknél is három irány van, az adhd(ehhez te túl furcsa vagy), az autizmus(ez esélyes), és az érzelmi zavar. Mivel túl furcsa vagy és nem dühös depressziós, tuti a középsőbe raknának. Enyhe értelmi sérültnek nem látszol, de enyhe autik gyakran végzik ilyen besorolással is. Más viselkedési problémás besorolást nem adnak a gyerekeknek sem és egyiket sem vizsgálják műszerekkel, nincs rá pénz. Benyomások alapján ítélnek, szubjektív vizsgálatokkal(ezért is születnek olyan rossz besorolások sokszor)
Most mondják meg vagy mondja meg nem csoda hogy elment az élet kedvem már nagyon régen!!!
Régóta elegem van az egészből
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!