Nagyon gáz, ha egy nő csak azért vállal gyereket, mert a szülei nagyon szeretnének unokát?
Igen.
Ehezz nagyon hülyének, felelőtlennek és megfelelési kényszeresnek kell lenni.
Igen, és óriási hiba. Sokszor még annak is nagyon nehéz ez az egész, aki tiszta szívből vágyott gyerekre. Hát még ha nem is akarja, csak szülői nyomásra vállal...
Plusz a nagyszülő látja heti/havi 1x pár órára azt az unokát. Nem ő neveli fel, nem ő éjszakázik vele, stb stb. Ezer dolgot lehet ilyen hülyeség ellen írni.
És mégis ki tenne ilyet, és miért?
Nekem is mondogatta anyám, hogy mennyire szeretne már unokát, de nem rohantam a diszkóba, hogy az első idegennel gyereket csináltassak magamnak. Mégis az én testem, az én életem, az én gyerekem. Az egy dolog, hogy a nagymama hetente 5 percet elgügyög neki, attól még mégis az én felelősségem, felnevelni nekem kéne.
Mi ihlette a kérdést? Lehet, hogy valakinek ez adja meg az utolsó lökést, de hogy csupán a nagymama kedvéért szüljön gyereket valaki, nem tudom elképzelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!