Egy gyerek lehet személyiségzavaros?
Én ezt értem, de 100 nem százas gyerekből csak egy kettő lesz gyilkos, a többi max nem túl sikeres emberi kapcsolatok terén, néhány kisebb szabályt sért és esetleg néha belerúg egy kutyába vagy mittudomén. Ezért nem lehet bezárni 100at, mert lesz köztük egy kettő nem okés. Képzeld, sokszor annyi férfi bűnöző van, mint nő, akkor most az összes férfit zárjuk be, és szomoljuk fel így a bűnözést?:)
Nem szenvedhet sok egy-kettő miatt, mivel nem tudom, melyik lesz az. Egyébként nagyobb esélye van, hogy az lesz, ha elzárod, mintha ott nevelnéd. Tönkrevágod azt is, ami van belőle. Ez empátia csak annál fejlődik és annál is kicsit évek alatt, akinek az agya képes rá. Pszichoknál nyilván nem, náluk viselkedésterápia működik, mint a nyálcsorgatós kutyás kísérlet, reflexszinten beépítik a jutalmat a jó cselekedethez évek alatt.
Ez a vita Te is tudod, hogy nem túl reális. Senkit nem nevelnek elzárva, olyan nincs, hogy embereket statisztika valószínűséggel, el nem követett tettek miatt előre elzárjanak, pláne kisiskolás gyerekeket.
Számtalan hatás befolyasolja egy ember fejlődését, a Kevin meg egy film, simán találsz olyan embert, aki elmagyarázza hogy az anyja volt elmebeteg (már csecsemőkorában utálta stb), és attól lett ilyen, vagy multifaktoriális okból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!