Ez mitől lehet és mennyire normális? Normális dolog egyáltalán? Többi lent
Van egy 22 éves, visszahúzódó, zárkózott, vak öcsém. A családunkban hat gyerek van, közülük az egyik egyidős a lányommal, de az alábbi jelenség csak a lányomnál figyelhető meg. Ha átmegyünk a szüleimhez, ahol az öcsém is lakik, és a lányom meglátja az öcsémet, el kezd sírni, és kvázi menekül a közeléből. És ha mondjuk neki, hogy dehát bátya nem bánt, akkor azt mondja sírva: de igen. Úgy néz ki az egész, mintha az öcsém, nem is tudom, minimum megverte volna legalább egyszer vagy bántotta volna, holott alig találkoznak, sőt, egyszer még az ölébe is ültettem és akkor a lányom egy mukkot sem szólt. Ez csak kb fél éve van, hogy így fél, mondhatni retteg tőle és nem tudom miért.
Minden gyanakvást megelőzendő, sosem voltak kettesben, tehát OLYANRÓL szó sem lehet. Normális reakció ez egy gyereknél?
Mennyi idős a gyermek?
Minden rosszindulat nélkül, szerintem a lányod nem tud mit kezdeni azzal, ahogy öcséd kinéz a vaksága miatt.
Visel szemüveget? Ha nem, hogyan néznek ki a szemei?
Valamelyik ezek közül ijeszti.
Mennyi idős?
Szerintem nem szabad erőltetni, ahogy nő, elmúlik ez, mesélj neki családi történeteket, amiben pozitív szereplő volt vagy keress hasonló érzekenyítő könyvet.
De idő ez.
A tobbi kerdesre miert nem valaszolsz ?
Igy latatlanban, hogy adjunk tanacsot, ha derogal valaszolni ?
Amikor kislány voltam, nagyon féltem egy férfitől, nem voltam hajlandó a közelébe se menni. Róla később kiderült, hogy rossz ember volt.
A legkisebb Fiam egy ideig félt a keresztanyja párjától, szó szerint sírógörcsöt kapott, ha csak meglátta. Rá néhány hónapra viszont már a nevén szólítva kereste, amikor mentünk hozzájuk!
Ha valóban nem bántotta soha, akkor a második megoldás lesz, és kinövi...
9
Mondom, még az ölében is volt, és semmi baja nem volt. Csak pár hónapja van ez. De mit értesz azon hogy kiderült, rossz ember volt? Pedofil esetleg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!