Ma alig van étvágya 13 hós fiamnak. Mit adjak neki?
Figyelt kérdés
2010. okt. 14. 09:38
1/7 anonim válasza:
Tejet vagy tápszert sem fogadja el?Esetleg joghurt,vagy egy kis gyümölcs?Ha szinte nem is eszik semmit,folyadék mindenképp kellene.Esetleg pár szem keksz?Egyébként is rossz evő,vagy beteg?
2/7 A kérdező kommentje:
Fogzódik, általában jó étvágyú. Tápszert csak este issza meg, illetve ha reggel kínálom, akkor este tutira nem kér. Gyümölcsből majdnem megette mindet, de azért örültem volna, ha tartalmasabbat is eszik.
2010. okt. 14. 19:15
3/7 anonim válasza:
Nálunk is vannak ilyen időszakok.A kislányom 14 hós,neki is jönnek az örlőfogai.Van amikor se reggel,se este nem hajlandó meginni a tápszert.Általában ilyen rosszabb napokon,azért bemegy 1-2 üveg bébikaja,meg folyadék.Mindennap adok neki Vitacolan szirupt/rengeteg vitamin van benne/,hol jobban eszik,hol kevésbé.De engem már nem zavar,mert amíg egész nap pörög,szalad,pakol,rámol,azaz leszívja minden energiám,addig nincs baj.Bár szoktam azon gondolkodni,hogy ennyi kajával,hogy bírja az állandó pörgést,ja és MITŐL NŐ??
4/7 anonim válasza:
Ja,elfelejtettem írni,hogy újra első voltam:)
5/7 A kérdező kommentje:
Köszi, megnyugodtam. Egyébként képzeld, ma meg eszik mint a gép. :D Haláli. :D
2010. okt. 15. 10:46
6/7 anonim válasza:
Ilyen szavakat a gyerekeddel kapcsolatba felejtsd el, hogy "haláli"
Ha nem szopik már szegényke, akkor lehetnek neki is olyan napjai, hogy valami nem stimmel a pocakba, másnap meg mindent megeszik
7/7 A kérdező kommentje:
Úgy értettem, hogy haláli aranyos. Lehet, hogy a ti vidéketeken mást jelent.
2010. okt. 20. 18:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!