Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » Szerintetek hogyan ideális...

Plaga kérdése:

Szerintetek hogyan ideális felnevelni egy gyereket?

Figyelt kérdés
Gondolok itt arra, hogy szabadosan avagy szigorúan (néha megérdemelt pofonka) érdemes felnevelni a huncut vérnyomáspumpálót :D Hogy lehet normálisabb felnőttet faragni belőle. Én például meglehetősen erőteljes nevelést kaptam, de mégse lettem általánosságban véve bolond, mint a mai fiatalság.
2010. okt. 4. 22:20
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Soha nem tudnám megütni a gyerekemet, pedig egyszer kétszer nekem is elborul miatta az agyam.Engem annó apám vert és ez elég nagy visszatartó erő most!

Baromi nagy fegyelem volt emellett illetve pont ezért otthon.Én nem igy nevelem a lányom.Következetesen, és ami a lényeg erőszak mentesen.Persze kiabálni azt szoktam de inkább azt minthogy megüssem az arcát.És mindezek ellenére rendkivűl jól nevelt és szófogadó.Abszolult emberként kezelem, és tisztel már ilyen picinek is.Eddig úgy érzem hogy mindent jól csináltam és nem is csinálnék semmit másképp a nevelésében.

Azt olvastam valahol hogy nincs olyan ember aki tökéletesen neveli a gyerekét.A hibákra csak utólag jövünk rá,amikor már felnőttek.És ezekből tanulva az unokáknál másként csinálnánk, viszont akkor meg már nem szólunk bele hogy a mi gyerekeink is a saját hibáikból tanuljanak.

2010. okt. 12. 20:05
 12/12 A kérdező kommentje:
Érdekes :D Én amúgy kicsit tapló vagyok az idősebbik bátyám lányával: ha az apja unszolására nem hajlandó fürödni, akkor én azt mondom neki, hogy akkor büdös lesz és megszállják a legyek. Nos... Már fut fürdeni :)))
2010. okt. 12. 20:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!