Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » Hogy lehet feltűnésmentesen...

Hogy lehet feltűnésmentesen (otthonon kívül)kezelni egy öntudatàra ébredt, akaratos,makacs gyereket?

Figyelt kérdés
2022. júl. 25. 16:45
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
4-es A kell Hubba bubba pont nem ilyen helyzet. Nem veszünk, nincs vita.
2022. júl. 25. 18:54
 12/15 anonim ***** válasza:
25%
Ne vidd olyan helyre, ahol nagy valószínűséggel hisztizni fog.
2022. júl. 25. 19:15
 13/15 anonim ***** válasza:
49%
12! Az elkerülés NEM nevelés!
2022. júl. 25. 21:08
 14/15 anonim ***** válasza:
83%

A lányom 1x hiszizett a boltban. Mondtam 1 solgot válasszon, ő a 2.ért hosztizett, mondtam, ha nem választ egyet és nem hagyja abba semmit nem kap, na ez is lett. Onnantól úgy ment be tudom egyet.

A kicsinél most valahogy az ragadt meg, hogy reggel, megmutogat mindent és mondja reggel megvesszük😁

2022. júl. 25. 22:36
 15/15 Meton ***** válasza:
100%
Szerintem az utolsó volt a legjobb. Fontos, hogy a gyerek tőlünk tanul és nem mindegy, hogy mit. Ha harcolsz vele, akkor ő is ezt teszi, mert tőled ezt látja. Ő nem is tehet mást, de te vagy az okosabb. Lehet például szabályokat hozni, mint ahogy az előző hozzászóló írta. Ha lekeversz neki egy pofont, akkor viszonozni fogja, ahogy tudja. Megpróbálja visszaadni, vagy legalább cikis helyzetbe hozni. Ez kommunikációval elkerülhető. És persze ne feledd, hogy nem ingyen megy be veled az áruházba. Ha bent vagytok, fizetned kell, mert ez a szabály. Ha megszeged, akkor viseld a következményeit. De mondom, az első, hogy szabályokat kell lefektetni, ami mindenkinek elfogadható.
2022. júl. 27. 21:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!