Mit csináljak, ha a gyerekem perverz és beteges dolgokat rajzol?
71-es hiába az internet, az alkotás az kicsit más tészta, mindegy mennyire öncélú is a dolog, nem olyan, mint nézni.
Én animés vagyok és rajzolok is. És néha perverz rajzokat is szoktam. Nem azért, mert nincs belőle elég, hanem mert papírra akarom vetni azt, amit én elképzeltem. De nem mutogatom xD
72-höz csatlakozom.
pl mikor videó felvételt készít az operatőt, a látványt az agya más szempontok szerint értelmezi. Szakmai döntéseket hoz folyamatosan, és az ezekhez szüskéges információkat gyűjt és értékel. A hétköznapi ösztönös reakciókat (és az ezekkel járó élettani folyamatokat - pulzus, hormon, izomtónus) felülírja az érzékszervi ingerek tudatos feldolgozása. (Talán nevezhetjük feltételes reflexnek, szemben a feltétlen reflexszel - mi az ösztön.)
Köszönöm a mostani válaszokat is.
#73 Eltoltam a helyzetet sajnos. Megfogadtam, hogy nem kérem rajta számon, de nem bírtam megállni, összevesztünk, elég csúnyán. Elvileg "sikerült" megbeszélni, felajánlottam a rajzszakkört, arra el is jár, de úgy érzem már sose lesz köztünk igazi anya fia kapcsolat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!