Édesanyám nevelőszülő és van nálunk egy 3 éves gyerek már születése óta akinek agyvérzése volt (szülés után nemsokkal) és néha ilyen idegroham tör rá. Vergődik a földön húzza magát tépi a haját?
Figyelt kérdés
Beszélni még nem tud és nem tudja megmondani hol fáj neki vagy vmi szóval nem tudjuk mi ez lehetne ezzel valamit kezdeni. Ja és a vérrög ami keletkezett az még mindig ott van a fejében azt hiszem jobb oldalt a homlokánál. Elképzelhető hogy ''nyomja'' az agyát és ezért sír? Kaphat e emiatt új agyvérzést?2010. aug. 24. 17:15
11/12 anonim válasza:
GYÓGYPEDAGÓGUS SÜRGŐSEN! ( bocsi a laptop billentyűzete vicces néha)
12/12 anonim válasza:
Az én kislányom is agyvérzéssel született. Neki shunt van a fejében, mert tágak maradtak az agykamrát. Ezt időközönként 2-3 havonta ultrahanggal nyomon követik. Vannak napok amikor nyűgösebb.A doki is mondta és a gyógypedagógus is, hogy előfordulhat nála fejfájás is. A rohamok miatt érdemes egy komolyabb kivizsgálást csináltatni a picinél. A hányás (föltéve ha sugárban hány) az lehet a túlzott agyi nyomás előjele. Én ugyan nem vagyok orvos, de lassan két éve élünk ezekkel a problémákkal. Jobbulás és kitartást kívánok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!