Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » 2 éves kisfiam szinte semmit...

2 éves kisfiam szinte semmit nem eszik meg. Hasonlo tapasztalat?

Figyelt kérdés
Kb fel eve a nudlin, csaszarmorzsan es a tapszeren kivul semmit nem eszik meg szinte... Mar teljesen ki vagyok keszulve miatt. Mit tehetnek vele?
2021. ápr. 5. 14:27
 1/9 laruka ***** válasza:
49%
azt nem próbáltad, hogy énekelsz? én mindig énekelek a kislányomnak külömben nem eszik. próbáld ki te is!
2021. ápr. 5. 14:40
 2/9 A kérdező kommentje:
Hát szerintem en mar mindenen tul vagyok...
2021. ápr. 5. 14:41
 3/9 anonim ***** válasza:
81%
Azon is hogy nem adsz neki akkor se nudlit, se császármorzsát se semmit?
2021. ápr. 5. 14:43
 4/9 anonim ***** válasza:
85%
Kérdező. Engedd el. Kolleganomnek a fia volt így. Csak nesquik gabonapelyhet evett kb fel evig. De olyan szinten, hogy chocapicet se! Ő is próbált mindent de nem használt. Annyit tegyél hogy előbb mindig tegyél elé mást. A kolléganőm kisfia így kezdett el lassan enni mást is. Először sajtos tortillat (ha hus is volt benne akkor nem). Szoval ne eroltess semmit, mert csak rosszabb lesz.
2021. ápr. 5. 15:11
 5/9 anonim ***** válasza:
77%

Nálunk ezen kívül ezek mennek: pufi, gyümölcsjoghurt, üres kenyér, üres tészta, gyümölcspüré (tasakos), zabszelet, túró rudi, keksz, ropi, chips (csak barnarizs chips-et kap).

Hasonlóak ezek a nem evő gyerekek, hátha valamelyiket megeszi.

2021. ápr. 5. 15:12
 6/9 anonim ***** válasza:
13%
A kétéves gyerekem rengetegféle ételt eszik. Levesek, saláták és gyümölcsök a mindene. Olvastam, hogy azok a gyerekek akiket hozzátáplálás során sokféle étellel kínálnak, többfélét eszik. Ezt tettem és bevált. Van több fényevő gyerekem. A példamutatás tud segíteni később, és a tömeghatás. Vagy ha van egy jófej nagyi kéznél, az meg tudja etetni.
2021. ápr. 5. 16:29
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Kislányom szerencsére nagyon jó evő, de nálunk is volt egy időszak, amikor nem akart enni kb semmit. Ami nálunk bevált, az a közös étkezés bevezetése. Mindig együtt eszünk, mindenki ugyanazt. Látja, hogy mi is megesszük amit ő, közben beszélgetünk és fel se tűnik neki, hogy megevett mindent.
2021. ápr. 5. 18:56
 8/9 anonim ***** válasza:
2.5 éves fiam válogatós. Most ugy evett ma pl ebédet hogy van 1 plüss békája és ő is evett közben. Igy kisfiam is bekanalazta a hús levest.
2021. ápr. 5. 20:43
 9/9 anonim ***** válasza:
Unokahugim 4 éves koráig kb. sültkrumplin és párizsin élt. Szép felnőtt lett azóta.
2021. ápr. 13. 16:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!