2 éves kisfiam szinte semmit nem eszik meg. Hasonlo tapasztalat?
Figyelt kérdés
Kb fel eve a nudlin, csaszarmorzsan es a tapszeren kivul semmit nem eszik meg szinte... Mar teljesen ki vagyok keszulve miatt. Mit tehetnek vele?2021. ápr. 5. 14:27
1/9 laruka válasza:
azt nem próbáltad, hogy énekelsz? én mindig énekelek a kislányomnak külömben nem eszik. próbáld ki te is!
2/9 A kérdező kommentje:
Hát szerintem en mar mindenen tul vagyok...
2021. ápr. 5. 14:41
3/9 anonim válasza:
Azon is hogy nem adsz neki akkor se nudlit, se császármorzsát se semmit?
4/9 anonim válasza:
Kérdező. Engedd el. Kolleganomnek a fia volt így. Csak nesquik gabonapelyhet evett kb fel evig. De olyan szinten, hogy chocapicet se! Ő is próbált mindent de nem használt. Annyit tegyél hogy előbb mindig tegyél elé mást. A kolléganőm kisfia így kezdett el lassan enni mást is. Először sajtos tortillat (ha hus is volt benne akkor nem). Szoval ne eroltess semmit, mert csak rosszabb lesz.
5/9 anonim válasza:
Nálunk ezen kívül ezek mennek: pufi, gyümölcsjoghurt, üres kenyér, üres tészta, gyümölcspüré (tasakos), zabszelet, túró rudi, keksz, ropi, chips (csak barnarizs chips-et kap).
Hasonlóak ezek a nem evő gyerekek, hátha valamelyiket megeszi.
6/9 anonim válasza:
A kétéves gyerekem rengetegféle ételt eszik. Levesek, saláták és gyümölcsök a mindene. Olvastam, hogy azok a gyerekek akiket hozzátáplálás során sokféle étellel kínálnak, többfélét eszik. Ezt tettem és bevált. Van több fényevő gyerekem. A példamutatás tud segíteni később, és a tömeghatás. Vagy ha van egy jófej nagyi kéznél, az meg tudja etetni.
7/9 anonim válasza:
Kislányom szerencsére nagyon jó evő, de nálunk is volt egy időszak, amikor nem akart enni kb semmit. Ami nálunk bevált, az a közös étkezés bevezetése. Mindig együtt eszünk, mindenki ugyanazt. Látja, hogy mi is megesszük amit ő, közben beszélgetünk és fel se tűnik neki, hogy megevett mindent.
8/9 anonim válasza:
2.5 éves fiam válogatós. Most ugy evett ma pl ebédet hogy van 1 plüss békája és ő is evett közben. Igy kisfiam is bekanalazta a hús levest.
9/9 anonim válasza:
Unokahugim 4 éves koráig kb. sültkrumplin és párizsin élt. Szép felnőtt lett azóta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!