A szakember azt mondta nem autizmus, de én mégis aggódok!?
Tessék lepontozni, de a 7es válaszolóval tökéletesen egyetértek!!! igen foglalkozni kellett volna a gyerekeddel, feladatok elé állítani stb..
Sőt most nagyon sok szülőnek bökni fogom a csőrét, de NEM NORMÁLIS, hogy a tv elé rakjátok a gyerekeiteket! Qva nehéz non stop foglalkozni vele. Tudom!!! Én ezt a nehezebb utat választottam, 2,5 éves és még soha nem nézett semmit! Nagyszülőknél unokatesó miatt szól a mese nem érdekli hátat fordítva játszik.
Sajnos a korosztályánál okosabb, értelmesebb, kíváncsibb, nagyon jó megfigyelő, már fél éve eljött a "miért" korszak. Nem sztem nem rendelkezik extra intelligenciával, sztem ilyen egy normális gyerek, csak a korosztálya a nem normális (egypár kivétellel).
Igen szerintem van okod aggódni. Én nagyon aggódnék a helyedben.
Nem autizmus miatt, mert nem hiszem, hogy ez az, de nagyon le van maradva szegényke.
Van egy 27 hónapos kisfiam, neki a mozgása nagyon megkésett volt. 1.5 évesen kezdett járni, de ma már száguld a kismotorral, páros lábbal ugrál, bukfencezik. Egész nap mozgásban van. Nagyon aggasztana, ha nem így lenni.
Mondatokban nem beszél még, de szavakkal minden kérdésre válaszol. Mindent megért. Nagyon érdeklődő, barátkozós, pedig még nem bölcsis. Szépen eszik egyedül stb.
Nem dicsekedni akarok, mert ezek természetes dolgok már egy ilyen idős gyereknél.
"igenis 2 éves kortól kezdenek együtt játszani, ekkor kezd kialakulni a szocializálódás, és igen 2 évesen bölcsiben már együtt játszanak"
Nem, hanem egymás mellett játszanak. Ahogy példát is írtál rá. Az nem együtt játszás.
"akartam vele foglalkozni, mert bizony akartam, de ő mindig valami mást csinált!"
Drága szent tehén!
A foglalkozás nem azt jelenti, hogy ráveszem arra, amihez épp semmi kedve, hanem az, hogy ÉN KAPCSOLÓDOM az ő játékába.
6 éves kor alatt a trambulin ellenjavallt, nagyon csúnya sérülést tud okozni, de ne zavarjon.
Az állatok közti ücsörögéssel semmi baj nem lenne, ha aktívan ott lettél volna mellette, "beszéltetve".
Nem, nem kell másra rávenni.
Gondolom a nagyobb gyerekeddel se foglalkoztál semmit, csak nála mákod volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!