Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » Autista esetében 5 éves kor...

Autista esetében 5 éves kor körül tényleg van valami fordulópont?

Figyelt kérdés
Aki érintett, tudna erről mesélni? Köszönöm.

2021. jan. 27. 13:15
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Istenem, írtam olyat, hogy negatív nem érdekel?

Viszont fórumokon találkoztam már ezzel a témával, csak elég érintőlegesen tárgyalták. Az viszont tök jó lenne, ha témánál maradnánk :)

2021. jan. 28. 12:12
 12/13 anonim ***** válasza:
6-os vagyok, főleg a rugalmatlanságot említették, mint auti vonást.
2021. jan. 28. 18:13
 13/13 anonim ***** válasza:

Kérdező, sok tényezős. A körülményektől függ, pl a szülők hogyan nevelik, vagy pl jár-e fejlesztésre, mennyire fügadják el őt a szülei, a pajtásai stb, továbbá megakasztotta-e valami időközben (pl trauma, szorongás), vagy nem, stb.

Az autizmus foka is számít. Ha enyhébb, akkor huszonéves kor során akár az evvel járó negatívumok 90%-át is elnőheti a felnőtt.

Ettől függetlenül javulás érhető el megfelelő terápiákkal. sok esetben részben személyre szabják, ahány autista, annyiféle, egyénileg. Persze vanan közös pontjaik is.

2021. febr. 3. 19:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!