Vannak jelek kislányoknál, hogy felnőtt korukban szexuálisan aktívabbak lesznek az átlagnál?
Például pubertás előtti gyerekeknél vannak-e erre utaló jelek. Szerintem nem csak nevelés kérdése a dolog.
Tapasztalatok?
Egész gyerekkoromban maszturbáltam, mert szorongtam és így vezettem le.
Most havonta 2-3 alkalommal kívánom a szexet, pedig férjnél vagyok. Magamból kiindulva a kezdeti jelek nem mondanak semmit. (Apakép nálam se volt)
Nincsen. Én nagyon sokat nagyon fiatalkortól maszturbáltam, azt se tudtam mit csinálok, nem volt szexuális célja, csak jó volt. 16 éves koromig eszembe sem jutott, hogy nekem hozzá kellene érnem bárkihez is, aztán jött a nyomás, hogy màr sokan nem szüzek, aztán jött egy szexelős szakasz egy idősebb férfival, majd egy kevésbé szexelős hosszabb kapcsolat, majd megint sok szex..
Szerintem nincs köze semmihez, engem molesztàltak és borzalmas apám volt, ennek tudom be az idősebb pasit, nem a sok szexet.
Szerintem semmi jele sem volt, hogy mennyit fogok szexelni, pláne azért, mert teljesen változó, mindenkinél vannak aktívabb meg nem aktívabb időszakok és szerintem ez egy pedofil kérdés, ami a pubertás előtti gyerekek szexuális szokásait feszegeti!
Valóban ilyesmi válaszokra számítottam, nagyon jó válaszok érkeztek egyébként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!