Autista gyermeket nevelő szülők (családtagok) életét hogyan befolyásolja az autizmus ténye?
Az a legnehezebb, hogy elfogadd, nekünk még nem sikerült.
Valóban senki nem tud erről semmit, se a gyerekorvos, se a védőnő, se a Nevelési Tanácsadó. Az én fiam magasan funkcionáló autista, de 3,5 évet vártunk a diagnózisra, és senkinek nem kívánom ezeket az éveket. Mindenki azt mondta, hogy azért ilyen a gyerek,mert rosszul neveljük. Már én jártam pszichológushoz miatta, a férjemmel el akartunk válni.
A nagy családban semmi segítség, bár ettől függetlenül nem egy összetartó csapat. Persze jótanács az van bőven, a 8 elemit végzett anyám az tutira megmondja, hogy semmi baja a gyereknek, csak én vagyok türelmetlen.
Főállásban dolgozom, de most még ovis, nem tudom mi lesz, ha elkezdi az iskolát, félek fel kell mondjak.
Nyaralni szoktunk menni, van amikor jó, van amikor botrányba fullad, mikor milyen időszaka van.
Persze kizárólag belföldre, és apartmant bérlünk, ahol csak mi vagyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!