Megtennéd, ha kérné?
(Több kérdésnél olvastam, hogy itt majd mindenki támogatja a homoszexualitást, és engedné a gyerekét 15 évesen az azonos nemű társával "aludni". Ennek fényében kíváncsi vagyok a válaszokra.)
Ha a 12-15 éves, magát másnak tartó gyereked kérné, elvinnéd legális orvosi beavatkozásra a neme miatt? Műtét, injekció kúra,...
Azaz engednéd a nem váltását...jelentsen ez bármit is.
Lol, dehogy! 12-15 évesen még visszafordítható dolgokat sem tehet a testével(lilára festeni a haját, kopaszra nyítatni, intimpiercienget lövetni)nem hogy visszafordíthatatlant..
Én a 14 éves gyerekem sem engedném a párjával aludni, a 15 évest esetleg, de csak a mi házunkban, nyitott ajtónál! Azt mondják nappal a mosdóban is lehet dugni, de a tinifiúk a stressztől kókadnak, a lányoknak meg van egy romantikus elképzelésük az elsőről(józanon), szóval szerintem hatásos a nem alszanak együtt módszer. Én még sötétben este kettesben is be voltam ijedve az elsőtől 18 évesen.. nem olyan felnőttek ám azok a gyerekek, ha úgy is viselkednek látszatra, csak próbálkoznak, csak látszat!
Megölnéd magad vagy az apját, esetleg testvérét, ha azt kérné a gyerek?
Mert ugye bár ez is vissza fordíthatatlan...
Ugyan ez a helyzet a nemi identitásával.
Határozottan agytúrkászhoz vinném! Ez ebben a korban nem normális, és csak divatból csinálják ezt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!