Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » Anyukák, ti megtanítottátok a...

Anyukák, ti megtanítottátok a lányotokat, hogy nem szabad rugdosni?

Figyelt kérdés

Ma délután mentem az iskolába az elsős lányomért, látszólag nagyon fel vold dobva, majd az autóban - nagy büszkeséggel - mondta, hogy "tökönrúgtam az **-t". Hirtelen azt sem tudtam, hogy mit mondjak neki, de aztán otthon kicsit elbeszélgettem vele, hogy az egy nagyon érzékeny testrész a fiúknak és nem szabad oda rúgni mert nagyon fáj nekik.

Anyukák, a ti gyereketekkel fordult már ilyen elő és ha igen, ti hogyan reagáltatok rá?

2020. febr. 13. 22:53
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
39%

Szerintem egy újabb kamu kérdés. Miért? A kezdőmondat: "Anyukák". Elmondja a "történetet", majd a végén ismét "Anyukák".

Fura...

2020. febr. 13. 23:26
 2/24 anonim ***** válasza:
41%
Kamu
2020. febr. 13. 23:56
 3/24 anonim ***** válasza:
96%
Mondjuk én azzal kezdtem volna, hogy megkérdezem, miért csinálta....
2020. febr. 14. 06:34
 4/24 anonim ***** válasza:
92%
És csak a lányodnak nem szabad rugdosni? Ha a fiad rúg valakit tökön, azt lehet?
2020. febr. 14. 06:59
 5/24 A kérdező kommentje:

#3 szerintem semmiért sem szabad rugdosni másokat, véleményem szerint mindent meg lehet beszélni

#4 nyílván ha fiam lenne, vele is elbeszélgetnék, de ha volt már benne része, gondolom nem kellene.

2020. febr. 14. 08:43
 6/24 anonim ***** válasza:
63%

"#3 szerintem semmiért sem szabad rugdosni másokat, véleményem szerint mindent meg lehet beszélni"

Értem. Tehát ha Pistike azért kapta a tokonrugast, mert a lányod bugyijába nyúlkált, akkor a lányod a hülye, mert ahelyett, hogy megbeszélte volt ezt Pistikével, inkább tokonrugta. Aha. Okos vagy.

2020. febr. 14. 08:48
 7/24 A kérdező kommentje:
#8 igaz ilyent nem szabad hagyni! De nem pont oda kellene rúgnia, mert abból baja lehet később a fiúnak.
2020. febr. 14. 08:51
 8/24 anonim ***** válasza:
58%

Nem isértem, hogy ha nem tudtok egy kérdésre normálisan válaszolni akkor minek irogattok ide???

Èn anyuka vagyok szintén két kisiskolás gyerekkel.

Mikor én 3-4-es voltam rugtam egyszer egy osztálytársamat tökön. Hüléskedtünk, és a fiu viccböl cikizett, én meg viccböl felé rugtamés eltaláltam. Mi már akkor tudtuk, hogy ezt nem szabad, egyrészt fáj a fiuknak és nagyobb baj is lehetne belöle... Nagyon szégyeltem magamat miatta....

Azóta a fiunak is lett már családja. Soha nem felejtettem el.

De ha a lányaim mondanának el ilyet én is normálisan elmagyaráznám, hogy tökönrugás nem vicces, ahogy a többi rugdalózás sem....

2020. febr. 14. 08:55
 9/24 anonim ***** válasza:
37%
Értem, baja lehet belőle a fiúnak....A lánynak nem lehet baja abból, ha a fiú a bugyijában nyúlkál.... Amúgy te normális vagy?
2020. febr. 14. 08:56
 10/24 anonim ***** válasza:
61%
Valóban nem ugyanaz. A fizikai sérülés nagyobb eséllyel gyógyítható, mint a lelki. De téged láthatóan jobban érdekel a vadidegen fiú, mint a lányod. Elgondolkodtató
2020. febr. 14. 09:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!