Anyukák, ti megtanítottátok a lányotokat, hogy nem szabad rugdosni?
Ma délután mentem az iskolába az elsős lányomért, látszólag nagyon fel vold dobva, majd az autóban - nagy büszkeséggel - mondta, hogy "tökönrúgtam az **-t". Hirtelen azt sem tudtam, hogy mit mondjak neki, de aztán otthon kicsit elbeszélgettem vele, hogy az egy nagyon érzékeny testrész a fiúknak és nem szabad oda rúgni mert nagyon fáj nekik.
Anyukák, a ti gyereketekkel fordult már ilyen elő és ha igen, ti hogyan reagáltatok rá?
Szerintem egy újabb kamu kérdés. Miért? A kezdőmondat: "Anyukák". Elmondja a "történetet", majd a végén ismét "Anyukák".
Fura...
#3 szerintem semmiért sem szabad rugdosni másokat, véleményem szerint mindent meg lehet beszélni
#4 nyílván ha fiam lenne, vele is elbeszélgetnék, de ha volt már benne része, gondolom nem kellene.
"#3 szerintem semmiért sem szabad rugdosni másokat, véleményem szerint mindent meg lehet beszélni"
Értem. Tehát ha Pistike azért kapta a tokonrugast, mert a lányod bugyijába nyúlkált, akkor a lányod a hülye, mert ahelyett, hogy megbeszélte volt ezt Pistikével, inkább tokonrugta. Aha. Okos vagy.
Nem isértem, hogy ha nem tudtok egy kérdésre normálisan válaszolni akkor minek irogattok ide???
Èn anyuka vagyok szintén két kisiskolás gyerekkel.
Mikor én 3-4-es voltam rugtam egyszer egy osztálytársamat tökön. Hüléskedtünk, és a fiu viccböl cikizett, én meg viccböl felé rugtamés eltaláltam. Mi már akkor tudtuk, hogy ezt nem szabad, egyrészt fáj a fiuknak és nagyobb baj is lehetne belöle... Nagyon szégyeltem magamat miatta....
Azóta a fiunak is lett már családja. Soha nem felejtettem el.
De ha a lányaim mondanának el ilyet én is normálisan elmagyaráznám, hogy tökönrugás nem vicces, ahogy a többi rugdalózás sem....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!