8 éves gyereknek való digitális fényképezőgép?
Egyik ismerősöm a 8 éves lányának digitális fényképezőgépet vett karácsonyra, mert ő azt szeretne. Ami elég érdekes mert én 25 éves vagyok és csak pár éve vettem.
Nektek mi a véleményetek erről?
Miért is lenne érdekes, hogy Te is csak pár éve vetted és Ő is most kapott? A nagymamám, anyukám és én is most vettem. Ez azért van így, mert csak pár éve lehet elérhető áron jó digit gépeket venni. Mire az a 8 éves kislány 25 éves lesz, mint most Te, már más, sokkal fejlettebb technológia kerül a piacra.
Az én lányom idén, a 10. szülinapjára kapott digit. gépet. Sokat jár kirándulni az osztállyal és velünk, szülőkkel is.
Nem tükörreflexes, cserélhető optikás 150 ezres gépet kapott, hanem egy olcsóbbat, 20 ezerért, ami mégis jó minőségű képeket készít.
Persze, hogy vágya megörökíteni a kedves helyeit, pillanatait. Akár vehettem volna analóg (filmes) gépet is, mert az olcsóbb. De az előhívatási díj, főleg ha sok képet rontott, már nagyon magas áron van, így jobban megéri manapság digitális venni.
Ha filmeset kapott volna 5 ezer Ft-ért az a kislány, akkor nem lenne gond Neked?
Mielőtt GYED-re jöttem volna második gyermekünkkel, a multimédia világában vezettem egy óriás üzletet. Ha látnád, miket nem vesznek a szülők ovis gyerekeiknek, ezen már fel sem akadnál.
picit off-szagú leszek:
Kedves utolsó!
Amit ma informatikát tanulnak,azzal semmit sem fognak érni,mivel egy,olyanokat tanítanak,amiket valószínűleg soha az életben nem fognak használni,vagy ha tanulnak is,nem digitális gépről.Ennyit erről.
Szerintem való neki,hogyha sokat jár kirándulásra,vagy ilyen helyekre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!