Iskolaérettségi vizsgálathoz, amit ovisokkal csináltatnak a nevtanban, léteznek letölthető tesztek? Ismertek ilyen oldalt?
fogalmad sincs róla, miért kérdeztem :) jó neked! :)
puszi, szép karácsonyt! :)
Én is nézegettem már ilyen teszteket. Van egy oldal,azt hiszem papásmamás magazin,itt egyszer találtam egy cikket a témában. Óvónőtől kapott kérdés sorozat,ami segíthet.
És léteznek mar foglalkoztató füzetek is óvodásoknak,úgy rémlik láttam már iskolára való felkészítőt is. Újságárusoknál,de láttam már pl.tescoban is.
Ja,és a pinteresten is azt hiszem van letölthető teszt.
Persze játszhatsz vele te is,pl színek és formák játék,vonalon járás,egyensúlyozás,ellentétes kéz-láb használat,pk.indiánszökdelés,célbadobás,stb...
,ezek mind fejlesztő játékok.
Felismeri-e képen,h valami előrébb vagy hátrébb van. Tudja-e az irányokat,tudja-e az alatta-fölötte,stb...
Ilyeneket te is játszhatsz vele otthon.
Nem tudom,milyen jellegű a problémátok,de remélem,tudtam vmennyit segíteni!
köszönöm a válaszokat, segítséget!
A konkrét, nevesített tesztekre gondolok, amiket a nevtanban csinálnak és pontoznak, nem a fejlesztő feladatokra. Próbáltam rákeresni, de én nem találtam.
Elég sok könyvet láttam már, de ilyeneket nem.
Talán a GMP-t be lehet gyakorolni, ha ilyen problémátok van, de a többit nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!