Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » 19 hónapos lányom dèlbe kel...

19 hónapos lányom dèlbe kel fel. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Eddig altalaban 8-9 körül kelt. Volt hogy picit kesobb vagy hogy picit hamarabb. Egy hete nem bìrom felkelteni. Ha megprobalom csak sìr ès sìr es màr teszi is le a fejèt ès alszik. Dèltől hamarabb nem.kel fel. Nem tudom.mit tegyek
2019. nov. 19. 11:27
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Mikor fekszik le? Éjjel ébred? Hogyan zajlik egy napotok?
2019. nov. 19. 11:36
 2/7 Nusy83 ***** válasza:
34%
Szia. Igen ez így elég kevés amit írtál. Szerintem írd le amit az előttem lévő írt mert pl ha éjfélkor fekszik akkor normál. Ha meg nem akkor aluszékony gondolom az meg nem jó!
2019. nov. 19. 11:44
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
És mikor fekszik le? Gondolom nem tud normál időben lefeküdni, ha ilyen későn kel. Délutáni alvása hánykor van?
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Mikor fekteted este?
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Kérdezd meg a védőnőt,gyerekorvost mert a túlzott aluszékonyság bajt is jelenthet.Ha viszont éjfél körül fekszik nem gond mert nagyjából 11-12 órát kell éjjel aludnia.Viszont akkor valahogy ki kell bírni 1-2 napot hogy korábban kel mert akkor korábban is fog lefeküdni.
2019. nov. 19. 13:35
 6/7 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat. Fel.tiz korul alszik maximum tizkor. Annal.kesobb nem. Delelott nem alszik de ebed utan alszik 2-3 ora hosszat.
2019. nov. 19. 23:35
 7/7 anonim ***** válasza:
62%

Én a saját 2 évesemből indulok ki és úgy válaszolok neked.Nálunk 9 órakor legkésőbb alvás van.A hétvégén életében először aludt este 9 órától másnap reggel fél 10-ig.(lövésem sincs miért,én azt gondoltam beteg lesz, de eltelt 2 nap és nincs baja)Viszont aznap mikor ilyen későn kelt délután nem fektettem le aludni mert nem igényelte, este kicsit (fél órával,órával) előbb kellett lefektetni, de másnap már teljesen normálisan kelt szokott időben fél 8 fele.

Ne hagyd aludni délután 2-3órát, nem is hiszem, hogy déltől ne bírná ki este 8-ig akkor meg lefekteted és had aludjon reggelig, ha este 8-as fekvéssel is délig alszik akkor biztos nincs rendben.A te gyereked tulajdonképpen végig alussza a napokat.Gyerekorvosnak nem említetted még?

2019. nov. 19. 23:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!