Kisfiam szept.12. -én tölti a 3 évet. Ha én különösebb ok nélkül csak jövő évben engedem oviba, az lehetséges 2020 szeptemberben?
A helyedben idén vinném oviba. Jót tesz a gyerekeknek a társaság.
Amugy törvény szerint ráérsz jövőre, de minek? Igy 4 éves lenbe, mukir kezdi az ovit...
Nem ovodakoteles, tehat, problema nelkul megteheted.
Az en fiam november kozepen szuletett es szinten 2020ban kezdi az ovit. Vegyes csoportba fogom beiratni, bar o mar iden is bolcsis, 2019ben a bolcsit megismetli, nem banom, hogy evvesztes, en is az vagyok, semmi hatranyom nem volt belole.
Leírtak minden előttem.
Egyedül egy hátránya lesz ennek, hogy a csoporttársai a nagycsoportot fogják ismételni, nem fognak egyszerre suliba menni..
Az én gyerekem most lesz nyáron 5 éves, szeptembertől kezdi a középsőt, 2 évet járt bölcsibe.
A 3 évesek nem is nagyon beszélnek még, szocializáció nem nagyon van ilyenkor még, bölcsiben sem volt..
En dolgozni sem akarok menni, es közöd? Attól fogok mert kell, de úristen ahh... Mi a joisten bajuk van az embereknek? Mi a nem hasznos mondjuk azokban a valaszokban, akik leirtak h nem köteles menni. Lehet fel sem veszik. A masik írta, hogy nagyreszt nagyobbak vannak. Ez miert hazugsag? Hiszen ezt tapasztalta!
Egyébként a nagycsoportosok 70%-a visszamarad évet ismetelni, vagy mert még nem iskolaerett, vagy úgy latja jol a szulo... Egyébként en is szeptemberi vagyok, 30+ éves, késtem egy évet, sőt alig jartam oviba, anyam szoknyaja mellett ültem (jo munkahelye volt), megse onnan mentem erettsegizni, sőt, vilagot jartam... Bla bla bla.. Ha tehetnem oviba is csak delig vinnem a gyerekem, amíg nem lesz iskolas. Nem ettől nem illeszkedik be, amint a pelda is mutatja egy par valaszolonal. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!