Én nem akarok nagy ügyet csinálni ebből az ovis ballagásból de elgondolkoztam, hogy azért ne adjunk-e valamit a fiúnknak?! Ha kislány lenne kapna egy csokrot, de fiúnak mit vehetnék ami nem játék? Az ünneplés is annyi lesz csak, hogy mivel a rokonok (anyuék, tesómék) szeretnének eljönni az ünnepségre, gondoltuk otthon az udvaron főzünk egyet és kész, kicsit összeülünk, de ajándékot senkitől sem várunk.
Plüssállatos csokrot kapott. Ugyan lány, de fiúnak ugyanezt adtam volna. Esetleg kisautósat, ha azt jobban szereti. Mást nem.
2019. máj. 8. 12:00
3/24 anonim válasza:
El van már ez is túlozva! Hurrá, elvégezte az ovit? Nálunk az oviban kaptak tarisznyát, apró ajándékot és ennyi. Szinte senki nem vitt virágot. Utána a fél ovi ment fagyizni, pont elég is volt. Én max. lufit vinnék, de tényleg semmi nagy dolgot.
2019. máj. 8. 12:12
4/24 anonim válasza:
Enyém fociskártyákat kapott (fémdobozosat), akkor arra vágyott.
2019. máj. 8. 12:24
5/24 anonim válasza:
Kérdező, de jó olvasni, hogy vannak még értelmes szülők, akik helyén kezelik az ovis ballagást (és egyéb hasonló, manapság hatalmas felhajtással járó "ünnepet".)
Nekem annak idején, amikor a fiaim ballagtak, kaptak egy-egy kisautót, ami belefért a ballagós tarisznyába, amikor kislányom, szintén egy apró lányos dolog, ami szintén elfért a tarisznyában, utána családi ebéd nálunk, beszélgetés, sztorizás, és szigorúan ajándékmentes övezet voltunk. :)
2019. máj. 8. 12:36
6/24 anonim válasza:
off: bocsi , de mikor van a ballagas?:) mi csak most megyunk iratkozni:)
2019. máj. 8. 12:44
7/24 anonim válasza:
A mi ovinkban màjus 16.-án lesz. Nem tudom mennyire egységes ez.
2019. máj. 8. 12:49
8/24 anonim válasza:
Én jól el vagyok tévedve, csokor meg plüss, egy 6 évesnek?! Gondolom most le leszek pontozva, mert én fiam okostevét kap a családtól, összedobjuk az árát, nagyszülők, kereszték, nagybácsik. Anyukám még xboxot is akar mellé venni, de azt már nem engedtem elég ha beszáll a tv árába, de ezek szerint ez is túlzás. Az hogy elmegy az egesz család étterembe utana, azt mar nem is írom. Nákunk majus 31-en lesz a ballagás.
2019. máj. 8. 12:56
9/24 anonim válasza:
Ceruzabol csináltatnek csokrot, fiúnak lánynak is.
A közös főzés szuper otlet, ő lesz a középpontban, biztos jól fogjatok érezni magatokat
2019. máj. 8. 13:01
10/24 anonim válasza:
Fiam csokrot kap, amibe autó van, meg egy héliumos lufit (neki az nagy öröm).
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!