Mikor kell oviba mennie? Kérhetek e halasztást?
Figyelt kérdés
Első gyermekes anyuka vagyok szóval nekem ez az ovi téma nem megy. A kis fiam ez év okt.29. én tölti be a 3évet. A kérdésem az lenne hogy ez év szeptembertől kötelező mennie oviba? A másik kérdésem az lenne hogy ha igen kötelező, kérhetek e halasztást mert külföldre szeretnénk ki menni páromhoz legalább 1évre?!2019. márc. 21. 15:24
1/13 anonim válasza:
A következő szeptembertő óvoda köteles.
2/13 anonim válasza:
2020. szeptemberétől oviköteles
3/13 anonim válasza:
Jövő szeptembertől kötelező az ovi.
Ha aug.31ig betölti egy gyerek a 3.életévet az évtől kötelező.
Ha te akarnad oviba vinni október 29tőp, és van hely vihetnéd. De igy nem kell halasztást kerned.
4/13 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat. ❤☺
2019. márc. 21. 15:34
5/13 anonim válasza:
Kötelezö beiratni, de kérhetsz felmentést, biztosan megadjàk. Nekem mindkét gyerekem otthon maradt +1 évet, persze be voltak iratva oviba.
6/13 A kérdező kommentje:
De ha nem kötelező ez év szeptemberétől mennie akkor nem érek rá jövő nyáron beiratni?
2019. márc. 21. 18:38
7/13 anonim válasza:
Miért a kakukktojásnak hiszel, amikor előtte egyhangúan válaszoltak neked többen is?
Nem oviköteles, így felmentés se kell.
De azt tudd, hogy beíratkozás majd nem nyáron lesz, hanem tél végén, tavasz elején
8/13 A kérdező kommentje:
Igazad van! ☺ köszönöm a felvilágosítást!
2019. márc. 21. 19:53
9/13 anonim válasza:
Jövő tavasszal kell beíratnod, általában a legtöbb helyen áprilisban van a beiratás.
10/13 anonim válasza:
aki augusztus 31-ig tölti a 3-at, az óvodaköteles szept. 1-től. szóval ráér jövőre ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!