Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Akinek nem veszik fel az...

Akinek nem veszik fel az augusztus 31 után született gyerekét óvodába az mit csinál?

Figyelt kérdés
Pl. decemberben született gyerek, és nincs hely az oviban, nem veszik fel szeptembertől, mivel még nincs 3 éves, de Anyukának decemberben lejár a gyes, tehát vissza kell mennie dolgozni. Akkor Anyukát kirúgják és otthon marad jövő szeptemberig a gyerekkel, és csak családi pótlékot kap?
2019. márc. 12. 14:46
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
84%
Jelentkezhet időben bölcsibe is és oda adja a gyereket.
2019. márc. 12. 14:48
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Bölcsibe kell jelentkezni időben. A legjobbak azok a helyek ahol egybe van az ovival, így simán átveszik 3 évesen a gyereket év közben is.
2019. márc. 12. 14:53
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Erre találták ki a bölcsit.
2019. márc. 12. 15:03
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Egyik barátnőm pontosan így járt. Se oviba, se bölcsibe nem vették fel a gyereket, hadra fogható nagyszülő nem volt...
2019. márc. 12. 15:08
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
decemberi a fiam, azt az évet még bölcsiben töltötte. Nem bántam meg. Még egy évig "baba" lehetett, pajtásaival együtt ment oviba, nem ott kellett (másik csoportban) a plusz egy évvesztes évet eltöltenie, és így szintén pajtásokkal ment iskolába, van olyan, akivel már bölcsi óta együtt jár.
2019. márc. 12. 15:11
 6/14 A kérdező kommentje:
Na jó.. Úgy tűnik, hogy terhességi elbutulásom van. :D A bölcsi eszembe se jutott..
2019. márc. 12. 15:16
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Hamarosan beíratási időszak jön. Érdemes megpróbálni. Jön a nyár, addig szobatiszta lehet és korkedvezménnyel felvehHETIK. Én bölcsibe már nem íratnám, persze végső megoldásnak megteszi, de nem sok értelme van.
2019. márc. 12. 15:26
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Nekem decemberi a gyerek, fel is vették oviba, munkahelyem is lett volna, mégse tudok dolgozni menni. Oka, annyit beteg a gyerek, hogy azt egy munkahely nem tolerálja. Hadra fogható nagyszülő nincs. :/ Vagyis lenne anyosek, ha nekik nemcsak a másik unoka számítana... Szóval maradt a családi, plusz magam utan fizetem a tb-t. Juheee! Reménykedem, hogy pár hónap múlva mehetek dolgozni! Ez van..Ja kiszámoltam bebiszittert nem érné meg nekünk. Mert az is egy opció amúgy.
2019. márc. 12. 16:07
 9/14 babyboom567 ***** válasza:
50%
Ezért kell egyszerre tavasszal, beiratkozásnál,bölcsibe IS,meg oviba IS,beíratni, és akkor nincs pánik,hogy miből élnek meg.
2019. márc. 12. 16:19
 10/14 anonim ***** válasza:
88%

Nálunk van vegyes és mini-kis csoport. Ide általában valamelyik óvoda felveszi 2,5 éves kortól.

A szobatisztaság feltétel.

Én lányom januári és mini-kis csoportban kezdte.

2019. márc. 12. 16:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!