Viszitek a gyereket oviba, ha náthás, de más baja nincs?
Most lett kiscsoportos a lányom, másodszor beteg szeptember eleje óta, de csak sima nátha. Én nem vittem az előző alkalommal, 5 nap után még kicsit folyt az orra, elvittem dokihoz, mondta, hogy vigyem be nyugodtan, már nem fertőz, semmi baja, jókedvű. Így vittem, nem szóltak semmit, viszont picit az volt az érzésem, mikor kérdezték, hogy mi volt a baj, és mondtam, hogy náthás volt, hogy hülyének néznek, hogy emiatt otthon tartottam. Az óvodában is ez volt, és a háziorvos is mintha csodálkozott volna, ezért gondolkodtam el.
Nekem evidens volt, hogy nem viszem úgy, hogy percenként tüsszög, meg taknya-nyála egybefolyik, de bölcsis nem volt, így nem tudom, mi a gyakorlat... egy ilyen orrfolyás el tud két hétig is húzódni, akkor tartsam addig itthon? Vagy náthával mindenki viszi? Vagy az első kritikusabb napokban maradjon itthon, utána menjen? Nekem amúgy nem probléma, hogy itthon van, itthonról dolgozom, szóval a felügyelet nem gáz, annyi, hogy én haladok lassabban, de ez van, túlélem. Csak tényleg nem tudom, mi a szokás ilyenkor.
Ha az en gyerekem nathas, a tobbiek is a caoportban. Viszem, de hoemelkesessel, bagyadtsaggal mar nem. Viszont kulon foglalkozasra mar nem, ahol mas a kozeg. Megjegyzem, mi is ott kaptuk most el.
Arra kivancsi lennek, mit dolgozik az, aki nathaval otthon tud maradni. Ha megtehetnem, maradnek vele, de ennyi szabi nincs a foldon. Tappenzt meg nem szeretik...ordogi kor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!