Oviban miben van a gyerek? Ha kint homokozik es tiszta homokos lesz?
Ti mibe vittetek?
Ovi vezeto azt mondta bentre eleg egy leggings meg egy polo. Ebbe viszik ki oket? Osszel mar keves a leggings kintre. Vagy a dadusok oltoztetik kinti ruhaba?
Vagy nem?
Köszi, nem magamra vagyok büszke, hanem a gyerekeimre.
Az, hogy felnőtt korukra mi lesz, az sok mindentől függ, de hogy köze nincs ahhoz, hogy mennyire voltak óvoda érettek, az biztos.
Nem támadásnak írtam, hanem azért hogy tudd, bőven van különbség a bölcsis és az ovis elvárások között. Nem pelenkáznak, nem öltöztetnek, nem fújnak orrot, nem kísérik a wc-re a gyereket, hanem hagyják, hogy önállóan oldja meg. Ne ott lepődj meg, ha szóvá teszik, hogy fejlődni kellene néhány téren.
Tudok a 2,5 éves korhatárról,csak nem akartam litániát írni arról, hogy van még fél éved, mire tényleg óvoda köteles (ne keverjük ide az évveszteseket, tudom, hogy ők jövőre is kezdhetnek) és bőven van ideje megtanulni, ha hagyod, ha elvárod, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!