Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Nektek is ennyi minden kell...

Nektek is ennyi minden kell oviba?

Figyelt kérdés

4x csomag 4es wc papir

4x csomag papir zsepi

4x szalveta

1x csomag 500as nyomtato papir

40darab fehér famentes rajzlap

2x csomag 12es szines ceruza

1 vizfestek

6 szinu tempera

2x 12es zsirkreta

4 fogkrem

1 fogkefe

2 250 grammos gyurma

2018. aug. 21. 10:15
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk csak fogkefe kell, minden egyéb tisztasági és kreatív cuccot kapnak. A havi csoportpénz 700Ft, abból állnak mindent. A kirándulásokért, színházért szoktunk külön fizetni.
2018. aug. 21. 11:27
 12/28 anonim ***** válasza:
47%
Én azon szoktam gondolkodni, ahol pl. ennyi wc papír, zsepi, szalvéta kell, ki használja el ezeket?! Mert hogy egy kisgyerek nem használ ennyit, az is biztos....
2018. aug. 21. 11:44
 13/28 anonim ***** válasza:
76%
Oh, dehogynem utolsó. Simán leteker egy fel tekercset egy alkalommal ha egy pillanatra nem néz oda az ovono. Az orrfujashoz pedig minimum 5 darabot használ el alkalmankent
2018. aug. 21. 12:25
 14/28 anonim ***** válasza:
25%

Nálunk csak tisztasági csomag kell. A rajzolós dolgokat adják, önkormányzat gondolom.

Amúgy nem használnak el ennyit. Nálunk egyszer véletlenül előttem nyitotta ki az óvónéni a tisztasági fiókot, kb. 10-11 bontatlan fogkremes tubus volt benne! Mindenz június elején....mondta suttogva, hogy egyes óvónők szeretnek többet kerni aztán évközben abból viszegetnek haza. Igaz ez wc papírra és minden másra is.

2018. aug. 21. 12:34
 15/28 anonim ***** válasza:
96%
Persze, utolsó, ezt így majd közli anyukával az ovónéni
2018. aug. 21. 12:41
 16/28 A kérdező kommentje:

Folyékony szappan havonta 1 dobozzal de azt ebbe nem számoltam be.

Havi csoportpénz 1500ft

Ágyneműt is 3at vettünk, 3 huzattal 3 gumis lepedő.

Ehhez jött még a ruhák, cipők. Igaz vannak itthon ruhái de kellett sok szobatisztaság tanulása alatt rengeteget mostam őket.

Önkormányzati oviban kezd a fiam ma volt az első nap. Tetszett neki sírás nélkül bent maradt délig. Rengeteg mennyiségű cuccot pakoltunk be de mások is.

Itt az önkormányzat csak az ovis pólót, pulóvert sapit és kistáskát adott. Ezeken az ovi logója van minden csoporté más színű.

2018. aug. 21. 13:18
 17/28 anonim ***** válasza:
Ennyire katonasan veszed az ovit?😅
2018. aug. 21. 13:20
 18/28 anonim ***** válasza:
75%

Nekünk nem adott semmi pólót pulcsit, stb az ovi.

Ovizsákot is mi vettünk, meg a ruhákat is mi visszük. Külön tornaórára (tornacipő is), külön kinti-benti ruha, meg pizsama is. De erre nem vettem ruhát külön. AMi ruhája van a gyereknek azt használja oviba is. Miért kellene külön venni??? Otthon sem szakadtban vagy farmerben van gondolom.

Ágynemű bőven elég a 2 garnitúra.

2018. aug. 21. 14:06
 19/28 anonim ***** válasza:
38%
Nálunk évente kell vinni egy pakkot: 4 guriga wc-papír, 1 csomag zsepi, 1 csomag szalvéta, 1 flakon folyékony szappan, fogkefe-fogkrém, egy csomag nedves wc papír. Év közben kiírják, ha kell valami. (Tavaly egy csomag zsepit és egy csomag szalvétát kértek pluszba gyerekenként valamikor tél végén.) A wc-papírt nem tekerik le, mert lapokra tépkedve van egy kosárban (mint anno 30 éve nálunk az oviban). Minden mást az ovi finanszíroz, örülnek ha visznek be a szülők félig használt papírokat, a csoportponz évente 5000. Amit te felsoroltál, azt egy család sem fogyasztja el, nemhogy egy darab kisgyerek.
2018. aug. 21. 14:11
 20/28 anonim ***** válasza:

Nekem ez baromi soknak tűnik... 27fos csoportok vannak nálunk, elképzelem ezt mind bevinnenk...

Nálunk fele kell mindennek amit írtál.

A csoportpenz is max 800ft.

Viszont nálunk is úgy van hogy év vége felé hogy fogy, szólnak, amire sok szülő carik nagy ívben így mi néhány szülő vettük újra ami kell.

Ami vicces mert az én fiam egy évben kB 4 képet rajzolt és 3at festett szóval tuti ő használt el 300db lapot meg több csomag ceruzát festéket :-p

2018. aug. 21. 14:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!