Étkezési szokások miatt lehetséges, hogy nem eszik a gyerek az oviban?
Figyelt kérdés
Reggeli után vinném és ebéd előtt hoznám haza.2018. aug. 1. 06:32
11/26 anonim válasza:
Kérhetsz felmentést, csak a védőnőnek és a gyerekorvosnak is támogatnia kell benne. De megadják mindenkinek.
12/26 A kérdező kommentje:
Csak így lenne lehetséges?
2018. aug. 2. 22:23
13/26 anonim válasza:
Csak így lenne lehetséges?
Micsoda? A Felmentés? igen.
14/26 anonim válasza:
Főleg hogy ugye van tízórai is, sokszor kapnak nasit udvarra menés előtt..így tuti hogy enne a gyereked.
15/26 anonim válasza:
Miért kellett lepontozni?! Igenis sok, h a hét minden napján húst kapnak. Bedobhatnanak 1-2 husmentes napot. Egyébként pedig nem vagyok vega, de a túl sok hus nem egészséges!
16/26 anonim válasza:
Utolsó, nincs minden nap hús. Főzelékek, gyümileves, krémlevesek, rakottak, piskótakocka, tejbegríz- és rizs, túrógombóc, nudli, stb...sokféle ebéd van nalunk a bölcsiben/oviban.
17/26 anonim válasza:
Hat akkor ez csak a mi ovinkra jellemző :( nálunk sajnos nagyon sok a hus....
18/26 anonim válasza:
15ös, nálunk csak heti 3 nap van hús az oviban. Kedden gyümölcsleves volt és szilvás gombóc, ma meg paradicsom leves és krumplis tészta
19/26 anonim válasza:
Most néztem a heti étlapot, egyetlen nap volt amikor nem kaptak húst, de reggelire akkor is pulykamell sonka volt. Mindegy, úgy látszik, h ez akkor a mi ovinkra igaz csak :-/
20/26 A kérdező kommentje:
Nem, hanem nem akartam teljes felmentést kérni, csak az étkezések alól, mert nekünk úgy lenne a jó. De ha nem lehet máshogy... háát nem tudom.
2018. aug. 4. 22:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!