Megtartanátok a gyerek szülinapját 6 héttel előbb, csak hogy a szünet előtt az oviban is megköszöntsék?
Figyelt kérdés
Július végén lenne a szülinap, de akkor már csak összevont csoport lesz, szeretnénk a saját csoportjával ünnepelni. Nagyom gàz lenne?2018. jún. 11. 06:50
11/23 anonim válasza:
A gyerekeimnek nem szoktam tortát bevinni, úgy tartom, bőven elég a tortázás a családdal meg egy másik tortázás a barátokkal valami buli keretében, egy harmadik már sok lenne. A nyárinak a baráti bulit pedig a névnapjára tettük, már iskolás, nem bánja. De minden család más, és részemről mindegy, nem tartom gáznak egyik megoldást se. (Sok oviban dívik egyébként a nyáriakat egyben megköszönteni szeptemberben.)
12/23 anonim válasza:
Mindkét gyerekem nyári születésű. Zsúrt tartunk nyaranta, ahova meghívjuk a barátait. Nem lesz attól rossszabb életük, hogy az oviban nem róluk szól egy nap.
13/23 anonim válasza:
Pont ugyanezen gondolkodtam valamelyik nap, mert az én lányom is július végi, hogy hogy csináljam. Én szerintem majd augusztus végén, ha kinyit az ovi, akkot viszek sütit.
14/23 anonim válasza:
Ennek semmi értelme. Miért ilyen fontos, azt elárulja valaki, hogy az ovis közösség is részesüljön mindenáron a szülinapból?
15/23 anonim válasza:
Ez engem is érdekelne. Ok, ha aznap van, amikor van ovi, vagy épp a hétvégén, akkor visz az ember valamit, de hetekkel, hónapoknál előtte vagy utána minek ?
16/23 anonim válasza:
Nem. Egy két nappal előbb/később igen, de nem 6 héttel.
17/23 anonim válasza:
Nevetséges. Nem lesz ovis szülinapja. Majd a bulira meghív akit akar. Augusztzs legvégén születtem soha nem volt ovis vagy sulis köszöntésem. Nem zavart.
18/23 anonim válasza:
nekem is az a szó ugrott be, amit utolsó írt: nevetséges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!