Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Te gyereked hányszor pisil...

Te gyereked hányszor pisil egy nap? Otthon és az óvodában? Hány éves?

Figyelt kérdés
3 éves lányom 1-et pisi reggelel, elmondása szerint 2szer az oviban délután 3 kor elhozom és még délután 2 szer max 3szor pisil. Kinél hogy alakul? Az ivásával nincs gond nyilván az oviban kevesebbet isznak.
2018. márc. 22. 11:25
 1/6 anonim ***** válasza:
Szerinted ez kevés? Az én gyerekeim is kb. ennyiszer pisilnek. Talán a lányom többször, mert Ő nagy ivó.
2018. márc. 22. 11:50
 2/6 anonim ***** válasza:
Óvónő vagyok, 2-nél tuti többször pisil. Tízórai előtt, udvar előtt, alvás előtt és felkeléskor, uzsi előtt is kötelező pisilni. 😊
2018. márc. 22. 11:53
 3/6 A kérdező kommentje:
Nem mondtam hogy kevés csak érdékel hogy kinél hogy van. De ha otthon van éß nem szólunk neki hogy próbálja meg a pisit akkor képes nem menni. Oviban kétlem hogy 2-nél többet pisilhet.
2018. márc. 22. 12:39
 4/6 anonim ***** válasza:
De, mivel az oviban bizony kikuldik őket és kizárt, higy ne végezné el a dolgát. Amúgy ha a vizelet nem sötét, semmi baja neki
2018. márc. 22. 13:04
 5/6 anonim ***** válasza:
Itthon 6-10x, bolcsis napon bent szerintem 2-3x, es itthon is meg delutan 3-4x. 2 eves.
2018. márc. 22. 13:12
 6/6 anonim ***** válasza:

Én pisilek legalább négyszer egy nap, pedig rossz ivó vagyok, szóval a felnőttek átlaga ennél is többször. A kisgyermekeknek meg minden testrésze nyilván kisebb, így a hólyagjuk űrmértéke is, ennél fogva legalább 7-8 alkalommal pisilnek egy nap, 10 éves kor alatt, hacsak nem szól közbe valamiféle eg.ügyi probléma.

De a tapasztalatom is mutatja, hogy oviban átlag 2 óránként pisilnek a gyerekek - nagyjából ilyen időközönként csoportosan pisiltettük őket,

de nyilván nem feltétlenül kell mindenkinek, a többségüknek mégis van ingere a legtöbb "pisiltetés" alkalmával.

Átlag 9-10 órát alszik egy átlagos ovis, a maradék kb 14 és fél órát oszd el kb kettő órával, plusz egyet adj hozzá: az nyolc.

Ez az átlag. Kb két óránként. Sőt, adj hozzá az átlaghoz még egyet, mivel a kis hólyagtérfogat okán vannak ovisok, akik éjjelente is felébrednek, hogy pisilniük kell. De pl a folyadékbeviteli eltérő szokások okán vannak persze némi eltérések is az átlagtól.

2018. márc. 27. 17:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!