Miért fontos sok szülőnek, hogy magáboviba járjon a gyerek?
Az állami oviban 30 gyerek van egy csoportban, sokszor azt sem tudta az óvónő evett-e a gyerek.
Nem beszélve a programokról amik semmit sem érnek. Heti 40perc sport,.
-sok a gyerek
-kevés figyelem
-gyatra étkezés, programok
Ha majd megengedhetem, én is magánba viszem.
Unokahúgom magánoviban óvónéni. Elmondta hogy működnek a magánok, őszintén szólva addig sem akartam magánt, de azok után pláne nem. Egyik alapelv: szülőnek csak azt mondjuk amit hallani akar, rosszat a gyerekről sosem, különben anyuka megsértődik, elviszi mashova a pénzzel együtt.
Barátnőm gyerekei magánba járnak, ott a problémak ugyanazok, mint az államiban: anyuka meséli hogy az óvónő nem tud válaszolni a kérdéseire, fingja nincs az óvónőknek hogy került az udvaron vmi a gyerek szájába és hogy xy eset hogy történhetett meg.
Az ottani kaja házi bio, ami jó, de a gyerekek a nagyrészét nem eszik meg mert kolbászt esznek otthon és azt szeretik.
A gyereksereg meg ugyanolyan mint bárhol máshol. Vita, irigykedés, stb. amit az óvónő szájtátva hallgat hogy ja hát ő semmit nem vett észre. (lásd első mondat - valahogy a rosszat elsikamikálják).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!