Nektek ha volt meddig tartott az állandó betegség az oviba?
Nalunk is 3,5 eves, es azon gondolkodunk, megsem lesz majd teso. 1,5 honap ovi, 2 het itthon. Majd ket het ovi, egy het itthon. Dolgozunk mindketten, nalam nincs tappenz, mert nem szererik, igy minden szabim a betegsegekre megy el. Mozgositjuk a mamakat, de oket se lehet mindig. Iszonyu nehez igy is. Volt bolcsis is 1,5 evet, es nem lett sokkal jobb.
Megint epp beteg, es eppen kezd elegem lenni. :/
Tudom az ovit kérdezted,de engem az döbbentett meg,hogy mekkora a különbség bölcsi és ovi között.
Bölcsiben mindennapos látvány volt a gyenge,nyúzott,takonymaszatos gyerek.
Oviban meg ragyognak.
Van persze nálunk is betegség,de a falusi,kislétszámú ovi egy főnyeremény ilyen téren.
Az enyém 2szer maradt itthon eddig.
Az 1.t én reagáltam túl,a 2.at a doki.
Orrfolyás,köhögés.
Kitartást!
Mi is kisfaluban lakunk. Mégis ez van. Most is beteg. Holnap tuti nem lesz ovi.
Én nem akarom egyik gyereket se bölcsibe járatni ha nem muszáj, így is elkapnak mindent hogy a nagy hozza haza.
Már most én is azon gondolkodtam hogy fogok majd visszamenni dolgozni 2 év múlva ha ennyit beteg.
Vagy a 2 tesója addigra átesik ezeken nem lesz ennyi itthonlét?
Nem tudom. Nagyon sajnálom őket egyébként. Engem is kiborít már hogy mindhárom egyszerre beteg feszt mióta ovodás lett. Ugye eddig se volt sok éjszakám amire azt mondtam jól van kicsik kinövik, de a sűrű betegség engem is megvisel úgy hogy néha van segítségem egyébként mindenkit egyedül viszek mindenhova mert muszáj még akkor ha 1 nem beteg a 3 gyerekből.
Szerintetek nagyobb esély van rá ha mindent elkapnak a nagytól már ezekre a vírusokra immunisabbak lesznek mire oviba kerülnek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!