Óvodába belül picit bolyhos leggingset adtok vagy vékonyat?
A fiam ovis, látom a csoportjába járó kislányokat. Simán harisnyában is vannak bent kis szoknyával vagy ruhácskával. A fiam kisbarátnője kifejezetten szoknyás, Ő gyakran van alatta harisnyában, ebben a hidegben a harisnya fölé overálgatyót kap, és nem fázik. Majd az igazi téli hidegben ilyenkor elkél a harisnyára egy leggings és arra az overál.
A kislányom bölcsis. Ő sokat van szoknyában, változó, hogy harisnyát kap alá vagy leggingst. A leggingsből szerintem mindegy, hogy a bolyhosat vagy nem bolyhosat, bár meleg van a csoportban, de sokat ülnek a földön, játszanak, nem hiszem, hogy belesül egy bolyhosabb leggingsbe. Kimenetelkor pedig az overál alá külön jól jön a melegebb leggings.
Az én lányom fázósabb, imádja a meleget, aludni is akkor tud a legjobban, ha bemelegszik a takarója alá, és izzad ezerrel. Én szeretek ilyen időben már bolyhosabb leggingst vagy vastagabb harisnyát Rá adni.
Ahogy a kettes irja.
Vékony leggingst adok rá, mert meleg van az oviban, otthon 21-22 fok van, ott is az van rajta. Ha alá adnék egy harisnyát akkor megsülne az oviban, bentre nem kell két réteg, kivéve ha a ti ovitokban 18 fok van.
Vékonyat, sőt, néha van, hogy felül rövidujjúban van.
Nálunk itthon 18 fok körül van, az óvodai meleg ehhez képest hőség, nem ehhez vagyunk szokva, így meg is gyulladna a lányom, ha melegebb nadrágban lenne.
Vékony leggings + rövidujjú póló van a 4 évesemen. Azt meg kell jegyezni, hogy az ő ovijukban iszonyat meleg van állandóan, szerintem 24-25 foknál sosincs hűvösebb.
Vannak gyerekek, akik egészen rövid shortban vannak bent még így télen is. Én azért maradok a hosszú gatyónál, esetleg 3/4-esnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!