Óvodapedagógus diploma nélkül?
A kérdésem az lenne, hogy ha én még csak most kezdtem el az óvped szakot főiskolán levelezőn, akkor felvehetnek-e egy óvodába mint pedagógiai asszisztenst egy óvonő helyére?Amíg el nem végzem, utána pedig mint óvped lennék ott. Van egy csecsemő-éskisgyermeknevelő okj-m, ha ez számít.
Valakinek tapasztalata ezzel kapcsolatban?
A mi ovinkba simán felvennének és örömtancot járnának. Először óvónőt kerestek, nem volt jelentkező. Aztán pedagógiai asszisztenst, semmi. Végül garki jelentkezhetett érettségivel, ha vállalta, hogy a pedagógiai asszisztens tanfolyamot elvégzi.
Nyugat-magyarországi nem eldugott falu
Engem végzősként se akarnak fel venni. Mindenhol azt kapom hogy majd akkor ha már van diplomám. A vicces az, hogy ezek a helyek azóta is keresnek ovo. pedagógust. :D A próba foglalkozásig se jutok el.
Viszont van hallgató társam akinek sikerült elhelyezkednie ilyen módon.
Előző: tudtommal a kezdő ovpedes olyan netto 105-t kap, és gyakornoki (kezdő) státuszba kerül 2, vagy 3 évre.
Kérdező: amiket írtak, reális, ped-asszisztensnek van, ahova felvesznek óvodába ovped főiskolai hallgatót, tehát diploma nélkül.
(Sajnos tudok olyan esetről, hogy protekcióval érettségizettet felvettek, nulla vonatkozó végzettséggel... De ez ritka eset, mint a fehér holló.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!