Lehet-e még jegyzőkönyvet felvetetni, és érdemes-e (óvodai baleset-lépsérülés)?
Nem, 3 hónappal később már senki nem fog neked hiteles jegyzőkönyvet adni, hisz amint látod te magad sem emlékszel már a pontos részletekre.
A dokinő az utolsó uh szólt hogy kellene jegyzőkönyv-akkor miért vártál eddig?
Ja, ez így működik, ha az óvónéni rám szól, hogy ne essek le a mászókáról, akkor nem fogok? :D Nevetséges.
Eleve nem szabadna óvodás gyerekeknek másfél méter magas szőnyegporolókon mászókázni, ahonnan bármikor lezúghatnak, még csak nem is puhára.
Én nemcsak a jegyzőkönyvet vetettem volna fel, de fel is jelentem őket ott helyben. Így is nagy baj lehetett volna, de ha legközelebb a gyerek a fejére esik? Vagy a nyakát töri akármelyik?
Persze, a gyerekek esnek-kelnek, az óvónénik meg nem tudnak mindenkire figyelni, előfordul stb, na de ovis gyerekek másfél méteres mászókán? Komolyan? Ezt szó nélkül kellene hagyni? Pláne, hogy a gyerek sír a fájdalomtól és nem hívnak orvost hozzá? Ez nem normális, akárki akármit mond. Nem járatnám ilyen helyre a gyerekem.
"Komolyan mondom hihetetlen , hogy itt 1000 emberből jó , ha akad egy aki művelt és tud értelmezni és nem a részletek belekötésében veszlik el."
Az ördög a részletekben rejlik. 😉
Én megkérdezném hogy lehetséges-e. De azt is elmondanámneki amit a doktornő mondott, hogy lehet a későbbiekben jól fog jönni, meg azt is hogy itt te most nem a pénzt akarod behajtani hanem ha netán lenne majd pár év múlva egy fizetős műtét a sérülése végett akkor kelleni fog a jegyzőkönyv.
De nekem sem ez lenne az első, hogy jegyzőkönyvet írassak. Lányom elesett neki a kinti kukának, vérzett az orra. Elsőre semmi komoly nem látszódott hamar elállt a vérzés másnap kiderült eltört az orrnyerge.
Amiről ábrándozol UTÓPIA.
Egy jegyzőkönyv vajmi kevés ahhoz, hogy kártérítést követelhess bárkitől.
Feljelentés, per és talán kapsz valamit. 20 év múlva semmit nem tehetsz.
Az állami biztosítást pedig belinkeltem, ha nem lennél lusta 1 oldal szöveget elolvasni. 3000 Ft-ra igényt tarthatsz. Nem naoonta, hanem összesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!