Tépőzáras cipőt, szandált érdemes venni az óvodába?
Nálunk direkt kérték a tépőzárast, hogy egyedül tudjanak öltözni, és ne kelljen segíteni nekik (az enyém kiscsoportos).
Még tavasszal nagyon sáros lett a kinti cipője, muszáj volt kimosnom, így pár napig egy kötősben vittem oviba, hát állandóan lógott a cipőfűzője, szerintem fel sem tűnt az óvónőknek, hogy nincs bekötve neki. Én meg nem győztem mosni a nadrágjait, mert állandóan térdre esett az udvaron, és sáros/lyukas lett minden ruhája... Még jó, hogy nagyobb baja nem lett.
Ha meg tudja kötni rendesen, tehát nem jön szét percenként, akkor vihtsz.
De az óvónénik nem kötik a gyerek cipőjét. Meg balesetveszélyes is.
Mindenkinek (de főleg a gyereknek) praktikusabb és egyszerűbb a tépőzáras.
Az óvónők nem fogják kötözgetni.
Én pl még egy gyereken sem láttam kötőset, az én gyerekeimnek sincs
tépőzáras legyen.
Gondold el hány gyerek van, mire mindnek segítenek megkötni.... meg egy idő után már a gyerekek egyedül öltöznek, a tépőzárassal nem lesz gond.
oké, hogy tépőzárast, meg az a biztonságosabb, de hogy ha pár napra, míg megszárad a másik és kötőset visz, nem kötik be neki, azért na... ha elvárás a tépőzáras, akkor az összesnek az van, így nem lehet nagy egterhelés 1pár cipőt megkötni...
komolyan, lassan az óvónőket jobban kíméljük, mint a gyerekeket... ok, hogy a tépős a jobb, de ha EGY darab gyereknek éppen nem az van, ne hagyjuk már lógó fűzővel hasraesni...
Első vagyok. A képet az egyik óvónénink tette fel a csoportunkba (persze nem így vágva :) ). Tippelhettek, hogy melyik az én fiam. :D (kb. 3 nap volt ilyen)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!