A kisfiam szeptermbertol kezdi Nemetorszagban az ovodat. Nektek mik a tapasztalataitok, hogyan tudnam ot segiteni hogy minel hamarabb beilleszkedjen es megszokja itt?
Vidd közössegbe. Pl jatszoterre vagy ott is biztos vannak programok pl ringato.
Nem 4 fal között ulni es sirni az az egy biztos.
Mikor mentetek ki ?
En egyedulallo vagyok kisgyerekkel szinten kulfoldon , bar en itt szultem es regota itt elek, beilleszkednunk nem kell.
Annyit tudok mondani, hogy orulj, hogy a gyereked egy normalis, fejlett, kulturalt orszagban jarhat ovodaba, es nem az osregi kommunista felfogasu magyar ovodaba jar.
Ok pikk pakk beilleszkednek, ezen nem kell aggodni.
én nem voltam pont ilyen helyzetben, viszont a lányaimon látom, hogy 10000szer rugalmasabbak, mint mi, felnőttek, szülők
én is aggódtam már hasonló miatt, de annyira könnyen veszik még az akadályokat, hogy hietetlen
biztos, hogy minden rendben lesz és szerintem addig is járjatok sokat közösségbe, csatlakozz fb csoportokhoz, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!