Ovis ágyneműhuzatból praktikus kettőt venni? Vagy elég egy is?
Figyelt kérdés
2017. jún. 13. 08:08
1/8 anonim válasza:
Ha ágytiszta a gyerkőc, vagy van szárítógéped, akkor elég egy. Nekem akkor lett volna jó kettő, amikor szeptemberben naponta hozhattam haza az ágyneműt, és még nem volt fűtés, és ventillátorral szárítottuk éjjel... 3:) Aztán vettünk egy szárítógépet. De pl. a másik gyerkőc sosem pisilt be jóformán, 3 hetente adják haza az ágyneműt pénteken, a hétvégén csak sikerült kimosnom mindig. :)
2/8 anonim válasza:
praktikusabb a kettő. De ahogy az első írta..ha van szárítógép akkor kevesebb a probléma,pláne egy jó kis esős őszi napon amikor bent nem fűtötök még,kintre nem tudod teríteni és másnap vissza kell vinni. Amúgy nekünk az ovi oldja meg,nem kértek huzatot.
3/8 anonim válasza:
NEkem mindkét gyerekemnek csak egy volt. Az elején volt baleset, de az 2-3 alkalom volt összesen, akkor meg tudtam oldani, hogy vissza vigyem mire kell, szárítógép nélkül is
4/8 anonim válasza:
Nekünk elég volt 1. Lepedőből vettem kettőt, mert fehéret nem mosok minden hétvégén, de ha az is színes, akkor nincs gond.
5/8 anonim válasza:
Fiamnak 1 van. Lepedőből 2. Télen vastag, nyáron vékony.
De van szárítógépünk. Ha nem lenne, kellene váltás. Pl 5-kor hazaviszem pisisen, és reggel 7-kor már vinnem kell tisztán. Ez ugye télen-tavasszal nem egyszerű. Néhány alkalommal volt csak baleset, de akkor jó volt, hogy gépben meg tudom szárítani.
6/8 anonim válasza:
az én lányom nem volt bepisilős..igy elég volt 1 is!
de ha aggódsz a balesetek miatt akkor hasznosabb a kettő
7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, akkor megveszem most a kettőt. Nincs szárítógépünk. (Mikor a kistesó is ovis lesz, akkor úgyis kell majd kettő egyszerre, addig meg kényelmesebb.)
2017. jún. 13. 10:54
8/8 anonim válasza:
Az enyém nem volt bepisilős, de sokszor jól jött, hogy kettő van. Például pont akkor húzták le, amikor beteg volt és amikor mentünk az oviba kellett a tiszta.
Vagy olyan programunk volt hétvégén, hogy pont nem volt idő kimosni, kivasalni. Jó volt, hogy ott a szekrényben a tiszta garnitúra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!