Nyári napközis tábor Miskolcon óvodásnak?
Tudtok jó nyári napközis tábort Miskolcon óvodásnak?
Az óvonő szólt, hogy kötelező nyáron 4 hetet otthon tölteni.
2-en vagyunk a férjemmel, nem tudunk 4 hét szabit kivenni.
Hány éves a gyerek? Ha ezzel a problémával most szembesültök először, akkor gondolom kiscsoportos. Ilyen kicsiknek nem sok lehetőség van.
Úgy rémlik, hogy a Törpördögökben és az Avalonban is van. Valamelyik strand, vagy uszoda is hirdetett tavaly, de arra nem emlékszem hány éves kortól. Még a könyvtárakat is érdemes megnézni.
Amúgy szerintem ilyen kicsinek nem való a tábor. Még lehet, hogy az ügyeletes ovival is jobban jársz. Mi úgy oldjuk meg, hogy felváltva jövünk szabira. Azért két hetet ki lehet venni.
Avalonban sem fogadnak 6 év alattit!
Ha most mondták elsőnek még nagyon kicsi, nem való neki a tábor.
De ha semennyire nem tudjátok megoldani akkor ügyeletes ovi. Egyházi táborok is vannak beveszik a kicsiket is.
Nem tudunk kivenni 2 hetet. Férjem még próbaidőszak lesz nyáron. Én sem tudok eljönni hosszabb szabadságra. Ez tény.
Középső csoportos. Tavaly nyáron tudtunk vele itthon lenni.
Rossz tájékoztatást kaptatok. Az önkormányzatnak kötelessége megszervezni a gyerekek felügyeletét, ha a szülők ezt igénylik.
Az óvodákban valóban van nyári zárás, de ilyenkor a település többi óvodája fogadja azokat a gyerekeket, akiket a szülők nem tudnak otthon tartani. Ha csak egy óvoda van valahol, ott nem tudom mit csinálnak, de Miskolcon gondolom nem ez a helyzet.
Beszéljetek az óvodavezetővel, ha ez nem segít, érdeklődjetek az önkormányzatnál.
Bébiszitter? Miskolci átlag keresetű embernek nagy luxus.
Oké. Köszönöm. Majd megoldom valahogy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!