Egy gyereket eltiltani a másiktól?
" Pl. öltözés közben lefagy "
Ez egy jó példa, az én lányom is ilyen volt. A társai öltöztették. Volt, hogy arra mentem be, hogy a lányom ül a padon, nyújtja a két lábát és az egyik gyerek az egyik cipőjét adja rá, a másik meg a másikat. Vagy hazajött kifordított pulcsiban, és mikor szóvá tettem, akkor a gyerek közölte, hogy nem ő tehet róla, XY adta rá a délutáni alvás után a ruháját.
Az óvónők, dadusok megkövetelték volna, hogy önállóan öltözzön, de egyszer szem- és fültanúja voltam, amikor az ovistársak szabályosan szembeszálltak a felnőttekkel, hogy márpedig ők igenis szeretnének segíteni a lányomnak mindenben, amiben segítségre szorul.
Tényleg nagyon sok segítséget és támogatást kapott a társaitól és meggyőződésem, hogy ez a helyzet senkinek nem ártott, sőt...
Ez abszolult nem igaz. Azt nem érti miért számít a kevesebb mint 1 év nagy korkülönbségnek.
Általában jól megérti a többi gyereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!