Akik elváltak, a gyereketeket bántották ezért az óvodában?
Minden második gyereknek elváltak a szülei, ez nem igazán feltünö.
Emellett az óvodások még eleve ne foglalkoznak ilyesmivel.
Ilyen hülyeséget, ne haragudj.
40 éve, amikor azért vmivel még nagyobb szám volt a válás, akkor se volt ez téma se oviban, se iskolában, pedig a csúfolódás más miatt azért ment.
Ki bántaná emiatt? Az óvónők? A gyerekek?
Sosem hallottam még egyik gyerekemtől sem, hogy emiatt csúfolna valaki valakit. (sőt, a gyerek egyszer azzal jött haza, hogy szerinte tök jó xy-nak, mert ő dupla szülinapi/névnapi ajándékot kap, mert az anyukája és az apukája külön van - azóta ezt megbeszéltük :)
Lényegtelen szerintem, hogy felétek mennyire gyakori vagy ritka a válás, az emberek szemében már ez nem nagy dolog, sokan össze sem házasodnak, az sem gond.
Dehogy. A gyerekek azt sem fogják tudni h elváltak-e vagy sem. Ne aggódj, nem ez lesz a beszédtéma az oviban.
Nekem amúgy elváltak a szüleim 1 éves koromban, de soha nem bántottak emiatt sem oviban, sem iskolában, pedig rajtam kívül csak 1-2 gyerek volt akinek elváltak.
Most 33 éves vagyok, van két gyerekem.
Oviban biztos nem bántják emiatt.
Mikor suliba kerül, akkor azért készülj, mert ott nagyobb gyerekek vannak, akik (ha nem is bántó szándékkal), de faggatni fogják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!