Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Mennyit fizettetek be óvónők...

Mennyit fizettetek be óvónők karácsonyi ajándékába?

Figyelt kérdés

2016. dec. 25. 09:14
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
49%
Én önállóan ajándékozok az óvónéniknek, dadusoknak.
2016. dec. 26. 09:02
 12/13 anonim ***** válasza:
40%

10-es válaszolónak: ez egy gesztus az óvónők felé, mégiscsak ők foglalkoznak a gyerekekkel egész évben, nem hisze, h bárki belehal abba ha 25 szülő összedob egy pici ajándékra valót.

És abban sincs igazad h máshol nem szokás. Én pénzügyi osztályon dolgozok, de ilyenkor karácsonykor sok partnerünktől kapunk ajándékcsomagot. Ez egy gesztus az ő részükről is.

2016. dec. 26. 17:12
 13/13 flora08 ***** válasza:
Sziasztok! Én óvó néni vagyok, úgyhogy más szempontból látom ezt a dolgot. Nálunk egyáltalán nem szokás, hogy közös ajándékot kapunk karácsonykor, eszembe se jutott, hogy valahol így van. Néhány családtól kaptunk idén kis ajándékot, pl. csokit, teát vagy saját készítésű (csodaszép) asztaldíszt. Év végén szoktunk kapni közös ajándékot, a ballagó gyerekek szüleitől (vegyes csoport, minden évben van ballagó). Tavaly a kisebbek szülei is sokan megleptek minket egy-egy szál virággal.
2017. jan. 5. 20:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!