Váltsak óvodát vagy ne?
Figyelt kérdés
Lányom utál óvodába menni. Ez még nem is lenne gond, de ahányszor meghallja az óvoda szót, elkezd köhögni. Márpedig ha köhög nem mehet óvodába. Óvónő is már telefonált nekem ezért. Hazaviszem semmi baja. Persze magyarázkodhatok az óvónőnek nem hiszi el. Orvos sem lát semmit.Csak az óvoda szóra vagy az óvodában köhög. Már csúnyán néznek rám, hogy minek viszem betegen óvodában. Otthon egy köhintés sincs.2016. nov. 17. 21:52
1/7 anonim válasza:
Pszichológushoz vidd, vagy deritsd ki mièrt utálja az ovit?
2/7 A kérdező kommentje:
Ezt már próbáltam. Folyton kérdezem tőle. Nem mond semmit. Óvónőt is kérdezem természetesen semmi gond.
2016. nov. 17. 22:02
4/7 anonim válasza:
Körzeti orvostól kérj beutalót a gyerekkórház pszichiátriai osztályára. Nem kell megijedni, nem hiszem, hogy bolond a gyermeked. Bejelentkeztek, a pszichológus néninek elmondjátok mi van, adni fog tanácsot, beszélget a kislánnyal, amúgy sem árt bármilyen gyereknek egy pszichológus.
5/7 csio válasza:
Sajnos szinte biztosnak gondolom, hogy valóban az óvoda van a hátterében. Van pajtása? Nem érték sérelmek? Milyen csoportba jár? Milyen a kapcsolata az óvó nénivel? Lehet, hogy a gyermeked fél valamitől, szorong, frusztráció éri. Próbáld meg eljátszatni, lerajzoltatni vele. Ne direktbe kérdezd meg. Nálunk pl. a fiam az egyik óvó nénit imádta, a másikat utálta. Ha az volt, akit utált, egész nap pityergett, még nagycsoportban is. Nem bírta a katonatiszt stílust...nálunk csak akkor oldódott meg, amikor suliba került.
6/7 A kérdező kommentje:
Középsös. Szokta emlegetni hogy ezzel meg azzal játszott. Mindig első kérdésem mi volt az oviban. Elég nyálas óvónők néha a hideg kiráz engem is tőlük.
2016. nov. 18. 19:21
7/7 anonim válasza:
A kisfiam 4 éves múlt a nyáron. Az első oviban /montessori/ folyton beteg volt,és nem kicsit. Teljesen kétségbe estünk,de én biztos voltam benne hogy az ovi miatt van.Szerintem az anya ezt megérzi. Egy kicsit tétováztunk ,aztán megkaptuk a mikulás napi képeket. A kisfiam borzasztó szomorúan ült rajtuk,messze a többiektől/potyogtak a könnyeim/. Rögtön visszamentem érte és közöltem velük hogy nem jövünk többet. Ez tavaly decemberben történt ,azóta nem volt lázas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!