Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Ha mentek a gyerekért dékután...

Ha mentek a gyerekért dékután és épp mennek ki az udvarra engedik az óvónők, hogy kicsit még kimenjen a többiekkel játszani vagy rögtön haza kell vinni?

Figyelt kérdés

A szabályzat szerint minnél gyorsabban el kell hagyni a gyerekkel az ovit amint érte mentünk. Ezzel nincs is semmi gond.

Nálunk párszor előfordult, hogy akkor mentem a gyerekért akkor menteki az udvarra éppen. Szeretett volna még kicsit játszani így maradtunk. Eddig nem szóltak, hogy ez gond lenne. Az egyik óvónő ma szólt elég érdekes stílusban, hogy ezt nem lehet.

Ha nem lehet nem gond csak ezt elsőre is kellett volna tisztázni.

Máshol ez, hogy néz ki?

2016. szept. 23. 19:18
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
69%
Nem lehet maradni.
2016. szept. 24. 05:58
 12/22 anonim ***** válasza:
45%
Menj előbb vagy később. Nálunk sem lehet!
2016. szept. 24. 14:30
 13/22 anonim ***** válasza:
56%
KI van írva, hogy ne "szórakozzunk" az udvaron, köszöjük el, hogy érzékeljék, hogy egy gyerekkel kevesebb és tűzzünk el. Megértem, gondold el, folyamatsan ott álldigálna még 10-15 szüló meg rohangálna pár tudac tesó, aztán ember legyen a talpán, aki tudja követni, ki ment haza és ki nem. Úgyhogy sose vártam meg, hogy rám szóljanak, megmutatta a leány a legújab kuunsztot, amit a mászókán tanult, aztán vittem. Az óvodaudvar nem játszótér vagy családi pihenőkert.
2016. szept. 26. 14:30
 14/22 anonim ***** válasza:
A szabályzatban benne van,ráadásul ki is van írva az oviban,hogy az udvaron a gyerekek az óvónőkkel tartózkodhatnak....ettől függetlenül elég rugalmasak,ha pár percig maradunk nincs gond.Én sem tartom normálisnak,ha még marad a gyerek.Azért megyek érte,hogy hazavigyem,nem azért,hogy többen legyünk az óvónők/dadusok nyakán.Ha olyankor érek oda,amikor indulnak az udvarra,akkor Ő már nem megy/mehet velük(ami szerintem logikus is).
2016. szept. 26. 20:47
 15/22 anonim ***** válasza:
Nem hiszem hogy helyfüggő. Szerintem sehol nem lenne szabad maradni, csak sok szülő nem tartja be és az óvónők nagy része nem szól (nem mer, nem akar, nem érdekli, stb.).
2016. szept. 26. 21:28
 16/22 anonim ***** válasza:
0%

Nálunk lehet maradi

Bár van egy óvónő akinek mániája,hogy minél hamarabb menjünk el

Pénteken nekem is szólt hogy induljak haza a fiammal,de hátat fordítottam neki és beszélgettem egy szülővel

A fiam gyakran szokott azután is ott maradni játszani,hogy ott vagyunk érte

Szerintem oviban hülyeség a házirend (nálunk sincsen) meg az hogy minél hamarabb vigyük el a gyereket

2016. nov. 13. 18:45
 17/22 anonim ***** válasza:
79%
Kedves utolsó!Házirend mindenhol van,mert KÖTELEZŐ!Az,hogy Te nem tudsz róla egy dolog....a működési engedélyhez hozzátartozik,mint sok más dolog is.
2016. nov. 13. 19:04
 18/22 anonim ***** válasza:

Az lehet hogy van házirend,de se szülők se óvónők nem tartják be

Elég nagy összeget fizetünk az ovinak,ha én azt mondom hogy a gyerek maradhat akkor az óvónők nem szólnak bele

2016. nov. 13. 19:12
 19/22 anonim ***** válasza:
Magyarul nálatok sem maradhatna a gyerek, csak te teszel rá.
2016. nov. 13. 19:27
 20/22 anonim ***** válasza:
52%-os, miota dirigalnak a szulok az oviban?
2016. nov. 13. 19:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!