Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Túl kevés az étkeztetés az...

Túl kevés az étkeztetés az oviban, szerintetek is?

Figyelt kérdés

Első étkezés 10:30-kor az ebéd (korai ebéd mert ők az elsők akik esznek), utána 15:00-kor uzsonna amit én készítek be neki. 7:30-4:30-ig van az oviban. Reggelit én adok a gyereknek mikor ébredünk olyan 7 körül.

Ráadásul fogmosás nincs, mert fogkefét fogkrémet nem kellett bevinni.

Hozzáteszem méregdrága magánovi.

2016. szept. 13. 09:59
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is furcsa és kevésnek tűnik. Szintén falusi önkormányzati óvodába jár a fiunk, ott fél 9 körül tízórai, fél 12 körül ebéd, 3 után uzsonna. Ez szerintem optimális.de múltkor pont itt volt egy kérdés, ahol az volt, hogy van 9 körül tízórai, utána kapnak gyümölcsöt, délben ebéd aztán uzsonna. Akkor meg mindenki azt írta, hogy ez rengeteg, náluk nem így van. Szóval jót tenni nem tudnak. 😂

De a ti rendszeretek nekem sem tetszik főleg így, hogy magáovoda. Allamiban, ingyen jobb nálunk a helyzet.

2016. szept. 13. 11:10
 12/20 A kérdező kommentje:
Igen ám, de egyrészt ezért váltani...meg ráadásul amúgy is nehézkes a beszoktatás. Szegény gyerekem meg épp kezdi csak megszokni és megszeretni erre egyből vegyem ki mert keveset adnak neki enni....
2016. szept. 13. 11:20
 13/20 anonim ***** válasza:
100%

ez valóban kevés. 10:30kor ebéd? a bölcsiben sem esznek ilyen korán... magánovi, tehát még fizetsz is ezért, és a másik kaját még te küldöd be? ó, jajj...

Enyém reggel 6:30-7 között reggelizik otthon.

oviban folyamatos reggeliztetés van, ami azt jelenti, hogy 7kor kiosztják, és 9kor szedik csak össze, aki amikor érkezik, akar, éhes, akkor eszik. délben van ebéd és 15kor uzsonna.

amikor 16 után kicsivel beérek érte, akkor farkas éhes, mostanában nem is nasit viszek (eddig ilyenkor kapott kicsi édességet, pez cukrot, karamellát, csokit, hasonlót), hanem kiflit vagy pogácsát.

2016. szept. 13. 11:21
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
de amúgy éhes is a gyerek, vagy csak neked tűnik kevésnek az, amit kap?
2016. szept. 13. 11:22
 15/20 A kérdező kommentje:
Nem mondja hogy éhes. De a kocsiban elfogadja akármit adok neki. Otthon pedig a 6 órási vacsira farkaséhes már.
2016. szept. 13. 11:57
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
És azt megkérdezhetem hogy mindezért mennyit fizetsz? És mit kap érte a gyerek?-mert enni csak egyszer kap, akkor mi az a plusz amiért fizetsz?
2016. szept. 13. 13:21
 17/20 A kérdező kommentje:
Külföldön vagyunk, az árak nem hasonlíthatóak össze.
2016. szept. 13. 14:10
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
Ahol éltek, ott megszokott ez a fajta étkeztetés az ovikban? Mert ha mindenhol így van, akkor persze nem érdemes váltani, de ha csak itt, akkor váltanék, azért egy "méregdrága" magánóvodától nem ezt várom el.
2016. szept. 13. 14:15
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
Milyen ovoda az ahol még fogat se mosnak? Ez már az én időmben is alap dolog volt az oviban, ma szerintem minden étkezés után illene, de napi egyszer tuti megmosathatnák a fogukat. Jó hogy nem azt mondják hogy csak délután szabad lehúzni a wc-t addig gyűjtjük. És az étkezés is szégyen, szerintem ennek nem igy kéne működnie.
2016. szept. 13. 14:40
 20/20 Baranka ***** válasza:
Ez nagyon kevés. Meg, hogy uzsit is neked kell vinni pfff. Az én gyerekeim állami oviba járnak. Reggeli, tizórai (ez mindig gyümölcs), ebéd délben, és uzsi. 10,30as ebéd te jó isten. Inkább tizórai. Mikor csanába jártak lányok akkor 1600 forintot fizettem napjáért. Ebben benne volt minden (napi 4 étkezés, ebből 1 gyümölcs, vigyázási dij).
2017. ápr. 3. 19:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!