Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Lanyom 2 eves es negy honapos....

Lanyom 2 eves es negy honapos. Szerdan volt eloszor oviban, de nagyon sirt es tegnap is, csak engem keresett. Ma reggel viszont haza hoztam ugy sajnaltam. Szoval korai meg az ovi? Vagy megszokja? Olyan nehez dontes

Figyelt kérdés
2016. szept. 9. 14:02
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Nagyon szepen koszonon a valaszaitokat. En is korainak tartom,viszont decemberben jon a kisteso es a ferjem erolteti,hogy jarjon,mivel nagyon anyas.
2016. szept. 10. 09:20
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Éppen azért, mert jön a kistesó, otthon maradhat majd ő is. És mi az, hogy azért, mert nagyon anyás? Miért baj az? Miért kellene elszakítani attól, akihez a legjobban ragaszkodik? Szerintem nagy butaság, nem is értem, miért akarja a férjed... Remélem, sikerül megoldani, hogy otthon maradhasson minél előbb, olyan fölösleges neki ez a stressz. Épp elég majd akkor, ha muszáj lesz. Addig semmi értelme.
2016. szept. 10. 09:24
 13/17 anonim ***** válasza:
53%

Elso vagyok.

Igy, hogy jon a teso, meg azt is hiheti, hogy ot el akarjatok otthonrol kuldeni. De addig meg van 3 honap, en a helyedben probalkoznek, mert 2-3 ora neki is jo lenne , es megszokja gyorsan.

2016. szept. 10. 09:50
 14/17 A kérdező kommentje:
Nem tudom.sajnalom ot,mert ugy erzemm nem erti miert hagyom ott. Mas lenne ha maradhatnek vele mig megszokja
2016. szept. 10. 12:18
 15/17 Ottiliaa válasza:
Az én kisfiam 3 éves és négy hónapos volt mikor napközibe ment.Mivel mi is korainak tartottuk az előtt és itthon is volt mindig valaki aki vigyázott rá így később írattuk be. De így is az első hetek iszonyatosan nehezek voltak. Minden reggel mikor ott kellett maradnia sírt, de nagyon(nekem is nagyon nehéz volt őt otthagyni), mikor mentem utána a csoporttársai mindig mondák: Tamáska ma egész nap sírt. Ott ült egyedül a kicsi székén szomorúan , szipogva. Valami hihetetlen rossz érzés volt. Ahogy teltek a napok fokozatosan elmaradt a sírás,beilleszkedett és vidáman megy, de még mai napig míg elmegyek, néz az ablakból és integet. Szerintem pont olyan nehéz kisebb korban , mint mikor már nagyobb.
2016. szept. 10. 20:57
 16/17 anonim ***** válasza:

en irtam az elején, hogy iszonyat korai...

nem fogja megszokbi lelki, kotodesi serules nelkul, ne hagyd magad.

pici még, nem kell probalkozni, haaaatha megszokha...dehogy...max megtorik, es elveszti bemned a bizalmat...

még a 3 ev is korai szrtem.. :-(

kb. 4-5ev kozt maguktól elkezdenek levalni..

2016. szept. 12. 19:37
 17/17 anonim ***** válasza:

Nagyon korai. Vedd ki.

Abszolút nem kell még mennie, főleg, hogy otthon fogsz maradni a tesóval.

2016. szept. 24. 19:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!