Ha bántják az óvodában, azt biztosan elmondaná egy ötéves gyerek? (lent)
Szerintem ha bántaná valaki, akkor nem járna szívesen oviba, ha esetleg nem merné elmondani,akkor is látszódna a kedvén. Legalábbis bízzunk benne.:)
Talán csak a nagy rohangálásban,játkban esnek-kelnek a gyerekek, játék közben történnek ilyen "balesetek", észre se veszik de neki rohannak valaminek, és belilul.
nem biztos hogy elmondaná-de más formában kijönne belőle.egy játék folyamán,babázás közben,látnád a magatartásán-nem akarna a csoportba bemenni.egy oviban annyi baleset lehet.megdobták labdával,torna foglakozáskor,futóversenynél ,nem figyel és nekimegy valaminek-és még sorolhatnám.kérdezz rá ,mi történt-ha nem tudja,nem volt jelentős.
(egyébként majdnem minden gyerek tele van kék -zöld foltokkal)
Szerintem sem biztos, hogy elmondana. Az enyem alig mesel az ovirol, sok infot a tobbi szulotol tudok. Pl hogy van egy ovono, aki uvolt a gyerekekkel, es a legtobbjuk fel tole. De az enyem ilyenekrol nem beszel, leginkabb a baratait hozza fel beszelgetes kozben.
Elkepzelhetonek tartom, h a tied is annyira szereti a baratait, hogy ezek az elmenyek felulirjak a kellemetlent, vagy meg nem tudjak elkuloniteni, hogy aznoviban ezt vagy azt nem lenne szabad. ( nekem pl az ovono a gyereken keresztul uzenget, hogy o a fonok nem pedig en..)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!