Mit gondotok arról, hogy én itthon vagyok a kicsivel, a nagylányom mégis megy nyáron táborba és a nagyszülőkkel nyaralni?
A többi időt velünk tölti itthon természetesen és megyünk együtt is nyaralni. A nagyszülők szeretnék vinni, ő is szeretne menni így beleegyeztünk.
Ti itthon tartanátok?
Nalam a ket nagyobb szinte egesz juliusban nem lesz itthon.6. An mennek gorogbe,17.en jonnek meg,19.en mennek a balcsira 10-12 napra.most 7 es 9 evesek,de ket eve is elengedtem Oket a Mamaval gorog o.ba nyaralni.es kicsi koruk ota mennek a balatonra is,egyszer igy 10-12 napra es tobbszor par napokra.(jo a mama konnyen van,van nyaralojuk) de soha nem fordult meg a fejemben,hogy nem engedem el Oket.
Eesz evben ezert varjak a nyarat.
Velunk is jonnek,mondjuk iden nagy nyaralas nem lesz mert most 7 hetes a pici,de azert par balcsit beiktatunk mi is.
Nyugodtan engedd el.jol fogja erezni Magat,a tabor pedig a gyerek tarsasag miatt nagyon jo program :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!