Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Mit gondotok arról, hogy én...

Mit gondotok arról, hogy én itthon vagyok a kicsivel, a nagylányom mégis megy nyáron táborba és a nagyszülőkkel nyaralni?

Figyelt kérdés

A többi időt velünk tölti itthon természetesen és megyünk együtt is nyaralni. A nagyszülők szeretnék vinni, ő is szeretne menni így beleegyeztünk.

Ti itthon tartanátok?

2016. máj. 11. 09:33
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Nalam a ket nagyobb szinte egesz juliusban nem lesz itthon.6. An mennek gorogbe,17.en jonnek meg,19.en mennek a balcsira 10-12 napra.most 7 es 9 evesek,de ket eve is elengedtem Oket a Mamaval gorog o.ba nyaralni.es kicsi koruk ota mennek a balatonra is,egyszer igy 10-12 napra es tobbszor par napokra.(jo a mama konnyen van,van nyaralojuk) de soha nem fordult meg a fejemben,hogy nem engedem el Oket.

Eesz evben ezert varjak a nyarat.

Velunk is jonnek,mondjuk iden nagy nyaralas nem lesz mert most 7 hetes a pici,de azert par balcsit beiktatunk mi is.

Nyugodtan engedd el.jol fogja erezni Magat,a tabor pedig a gyerek tarsasag miatt nagyon jo program :)

2016. máj. 11. 13:20
 12/12 anonim ***** válasza:
Neked is könnyebbség lesz, neki pedig sok mesélnivaló.
2016. jún. 17. 13:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!