Óvodából hiányozhat rendszeresen a gyerek, ha előre szólok róla?
Én a mi ovinkról tudok csak beszámolni, az általános szabályokat nem ismerem. Középső csoportos a kislányom és nálunk nem foglalkoznak vele szerencsére, hogy mennyit hiányzik. Még csak nem is kell előre szólnom, ha hiányzik 1-2 napot bármi miatt, akkor ha visszamentünk beírom a füzetbe és ezzel igazoltnak tekintik a hiányzást. Ha gond lenne, vinnék orvosi igazolást, nálunk a doktornő nagyon rendes ebből a szempontból. Az én lányom jóformán minden héten hiányzik 1-2 napot, például múlt héten két gyerek is hányós vírussal feküdt otthon, ezért utolsó két napra nem vittem be a lányomat. De vannak szerintem szigorúbb ovik is, ezért az óvónőket célszerű megkérdezni erről.
Nálunk nincs eddig semmi hátrány abból, hogy rendszertelenül marad itthon a nagylány, ő nagyon élvezi de az ovit is szereti a barátai miatt, szóval ha menni kell az is rendben van neki.
Úgy tudom, iskolaelőkészítőből (lényegében nagycsoport) csak igazolással hiányozhat... de sztem ha az ember szól az óvónőnek, akkor sem gáz...
kis- és középső csoportban nem hinném, hogy foglalkoznak ezzel. simán szoktam szólni, hogy a gyerek x napon mamázik, vagy szabin vagyok, így ő sem megy. soha senki nem számolgatta.
Nálunk hiányozhat bármennyit ha szólunk előre.
2 havonta , nyáron havonta 1 hétre el szoktunk utazni a nagyszülőkhöz, csak szólok előtte, h nem megye a fiam és ennyi. Nálunk ebből nincs probléma.
meg tudják oldani, ha előre szólsz. mivel kötelező, így elméletileg már nem lehetne csak úgy hiányozni, ugye te 3-10 napot igazolhatsz (mindenhol máshogy van), aztán az orvosi.
de nálunk simán megoldják, egyszerűen beírják a gyereket mint ha ott lenne. persze így az ebédet nem lehet lemondani.
én péntekenként nem vittem elég sokszor, még örültek is neki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!